Sometimes I want to be a princess! Så tänk...

mms_img55963 (MMS)

Sometimes I want to be a princess! Så tänkte jag när vi tog den guidade turen genom Läckö Slott. Det var verkligen ur mäktig och sagolik på samma gång! Vi hade fortsatt strålande sol med lite blåst i håret :-P fast när vi kom ut var det nästintill storm ute kändes det som. Fast det skulle börja regna så nådde åskmolnen inte långt.. Vi både såg och hörde dom välla in utifrån Vänern. Men inget kom för att stanna. Tur det väl :-) vi har haft så himla mycket tur med vädret så det är inte sant. Tillbaka i Lidköping City tog vi oss var sin Mjukglass medans lillen fortfarande sov. Det har varit de ganska omtumlande tid för honom eftersom vi har bestämt ATT jag skall SLUTA AMMA :-( tråkigt men sant. Mer om detta i ett 6månaders inlägg :-) Just nu har jag iaf avnjutat nått av det godaste jag ätit i mitt liv! Revben Och otrolig goda hemlagade såsar till! Tackar min man för go Roomservice :-) Vi skulle egentligen äta ute ikväll men är så trötta efter en vandringsrik dag så den fick bli kvällsmat i sängen ;-) Lillen sover sedan en timme tillbaka och så ska även vi göra nu. Imorgon eftermiddag bär det hem mot Strömstad igen. Förhoppningsvis något gladare, lättare & med mer motivation i kroppen! :-D Gonatt Folkens KRAM

Våran snygga lya ända tills imorgon! Idag ...

mms_img47237 (MMS)

Våran snygga lya ända tills imorgon! Idag har vi varit i Kinnekulle och njutit av detta fantastiska (25grader) varma väder! Helt fantastiskt att se lillen iklädd i bara body och solhatt och ett tjockt lager solcreme :-D Just nu har vi avnjutat en utomordentlig god lunch på KinnekulleGården efter vi har vandrat lite på berget. Nästa mål blir Läckö Slott så nu hoppas vi att lillen orkar somna i bilen på vägen i denna värmen! Solen steker, nu är det sommar mina vänner! KRAM

Lidköping by Daytime - Just so you know

mms_img38494 (MMS)

Lidköping by Daytime - Just so you know

Jag blev kär... i PiP's home kollektion!

mms_img38492 (MMS)

Jag blev kär... i PiP's home kollektion!

Nyvaken och go, nu är det bara 4 mil kvar ...

mms_img38491 (MMS)

Nyvaken och go, nu är det bara 4 mil kvar tills vi är framme! Jag har fått en en liten tripp till Best Western Hotel i Lidköping i morsdagspresent av mina 2 killar så dit är vi på väg nu. Tiffyhunden har vi kört bort till Flöghult imorse så hon följer inte med. William & jag har i stort sett sovit bort hela bilfärden, men det gör mig inget! Jag vet egentligen inte så mycket om vad som skall hända dom här tre dagar som vi skall tillbringa i Lidköping, fick dock order om att packa ner i stort sett BARA flotta kläder ;-) Kanske en finmiddag med något gott att dricka till? Jag väntar med spänning! En sak som är mindre bra är att mitt skavsår på stortån verkar ha blivit riktigt infekterad inatt så några fina skor får jag nog inte på mig... Idag får Mina fina vita Gladiator Flipflops duga ;-)

Min första Morsdag har jag firat nu för 3e...

mms_img45640 (MMS)

Min första Morsdag har jag firat nu för 3e gången denna månaden :-P Uppdatering på detta följer när jag packat färdigt :-)

Nya Äventyr ligger i startgropen! Mer än s...

mms_img45638 (MMS)

Nya Äventyr ligger i startgropen! Mer än såhär hinner jag faktiskt inte skriva om just nu så det får bli uppdatering på det imorgon. Men jag kan nämna för er att det kommer bli en hel del förändringar i mitt liv! :-) Stort Tack för allt du har hjälpt mig med Anki och tack Petra för peppande samtal! Nu skall jag njuta av en varm & go kopp Nyponsoppa & Mandelbiskvier. Gonatt på er mina vänner KRAM!

Här är vi! Lite blöta men glada ändå! :-D ...

mms_img45637 (MMS)

Här är vi! Lite blöta men glada ändå! :-D Min älskade lilla Skatt i högsta hugg, pappa John tog kortet. Det har varit en trevlig tur på stans Vårmarknad som sagt och jag har till och med lyckats leta upp fröken Astmo med alla sina hudvårdsprodukter :-) Synd att det var så tråkigt väder, annars hade man nog kollat lite mer noga på det ena eller andra. Men efter maten förut var det bara att springa hem i regnet.. Vi köpte några Munkar, en bit ManikängSkinka & Paprika-Vitlök-Basilika-Ost som är JÄTTE GOD! Hoppas vädret imorgon blir bättre så blir det kanske en lite mysigare marknadsrunda :-) Nu ska Fisen få mat och sedan sova så skall vi packa ihop för att sedan åka hemåt till Gården tillsammans!

Vi är ute på Marknaden och det blåser värr...

mms_img45636 (MMS)

Vi är ute på Marknaden och det blåser värre än värst känns det som så just nu sitter vi i värmen en stund och glupsar i oss pizza/sallad :-) på väg genom parken fick vi se sötaste Nadja sjunga Sanna Nilssons "Vågar Du, Vågar Jag" skall ta ut lite Cash Och se om vi hittar några strumpor, godis eller annat å köpa :-P Hej så länge :-)

Fötterna svider, kroppen är lagom slapp oc...

mms_img45635 (MMS)

Fötterna svider, kroppen är lagom slapp och det snurrar när jag blundar. Ja, jag har varit ute ikväll! Första gången sedan Mars 2010. Inte en droppe alkohol har jag rört sedan dess så ni kan ju tänka er att det inte behövdes mycket för att få igång Partyhumöret här inte :-P William sover hemma hos sin pappa så klart och det är då min allra första Barn och Hundlediga natt! Blandade känslor men måste erkänna att det var otroligt skönt att vara "Sanja" igen! Ingen 'mamma Sanja' som behöver prestera dygnet runt för varken Bebis eller hund. Bara mej själv och mitt Sällskap, härligt! :-) Det kändes otrolig bra och jag måste säga att min tid att komma ur AmningsBubblan var inne nu! Var och en behöver känna själv när man är redo att lämna över HELA ansvaret till någon annan och börja njuta av lite egentid, finna sig själv igen, och till och med det nya JAG.. Man är nog samma person innerst inne men någonstans blir man också en ny i och med att man har fått barn. Tror jag.. Mer om det ett annat inlägg. Men den här kvällen med my Lovely Sambo Anki var jag verkligen värd! Och att det blev lite mer alkohol än planerad (absolut inte odräglig och full men lite Lallo) gjorde mig inte och smäck! Jag får vänta några fler timmar bara innan jag får åka och pussa på min lilla groda, men det tar ingen skada av. Och så är det ju bra att William får umgås lite själv med sin pappa också :-) Under tiden jag inte är med får han ersättning, gröt & välling. Jag får pumpa ur och hälla ur det i slasken dom närmaste 24 timmarna innan mjölken är 'ren' igen men det får dat vara värt! Till min Outfit kan jag inte visa så mycket då vi glömde ta kort men jag hade en Leopardmönstrad, gladiatorliknande klänning på mig med några äldre nitKlackar och massa guldsmycken på mig :-) På bilden ovan ser ni klockan jag köpte idag och lite av mina fina naglar ;-) även en bit klänning jag hade på mig. Nu skall jag sova och njuta av att INTE bli veckt av en hungrig bebis inatt och ikväll! Nu ska jag sova. Gonatt på er <3 Fan vad jag saknar den lilla varma sparande kroppen bredvid mig ändå :-P

6 Månader firar vi idag! Gud vad tiden har...

mms_img52519 (MMS)

6 Månader firar vi idag! Gud vad tiden har gått och nästintill inget är sig likt längre... Helt otroligt vad man har klarat av och varit med om hittills! Man har gått gravid och bakat ett liv och burit största skatten i magen i flera månader då man ännu inte visste vem som gömmer sig där inne. När du, lilla William äntligen tittade ut och kom för att stanna började ett helt nytt kapitel i mitt liv! Du vände upp och ner på det mesta och förändrade min syn på livet till det bättre och ordet KÄRLEK fick en helt ny betydelse! Det är inte samma kärlek som man tidigare känt till sin pojkvän, sambo, husdjur, ens egna föräldrar, syskon eller familj! Nej, det här är något annat, något större och mycket mer betydelsefull! Även fast jag AVGUDAR John så är det inte samma kärlek. Det handlar inte om att älska någon mer eller mindre, det är helt enkelt något HELT ANNAT! Jag har talat med fler personer/ föräldrar om detta och vi drog slutsatsen att det inte riktigt går att beskriva! Man måste helt enkelt få barn för att veta vad riktig kärlek är! :-) Jag är så tacksam för att John har hett mig en sådan här fantastisk liten pojk, en liten VI! Jag trodde aldrig på det, tills jag satt i den sitsen själv. John känner likadan, William står överst, så skall det vara och så kommer det alltid att förbli. Det spelar ingen roll om vi lever ihop, gifter oss eller flyttar långt ifrån varandra. Vi kommer alltid att vara VI TVÅ i William, den samhörigheten går inte att stärka eller dämpa! Ingen förlovnings eller vigselring skulle kunna uppnå det vi har inget kan föra oss närmare varandra än vad vi är nu. Vi kommer alltid att vara VI och höra ihop, i lilla William! (ja, om vi nu vill eller inte!) Det svåraste i en familj är nog att inte "glömma bort" att ge lika mycket kärlek till alla. Ingen får känna sig mindre älskad eller utanför. Jag skulle offra vad som helst för min lilla skatt. Jag trodde aldrig att jag man kunde känna så för en annan människa. Men hej, förstår ni verkligen att det är helt ofattbart att man har haft det lilla livet i sin egna kropp? Den har växt där inne helt av sig själv och blivit så fantastisk och helt perfekt! Ofattbart Nog om det! Grattis till John, Grattis till Mig och Grattis till lilla William som är värdens finaste lilla Karlsson/Gohlke-blandning! Du har inte bett om att bli fött så det är vår skyldighet att ta väl hand om Dig! Vilket egentligen är en självklarhet, dock inte i alla länder på denna Jord tyvärr.

Det bara bubblar kärlek!


(Bild: weheartit.com)

Hjärtat studsar
och är gladare än gladast tror jag :) Jag skall få en Morsdagspresent av J och har hittills fått 3 ledtrådar.. Har verkligen inte en suuusning om VAD det kan vara, men nått är det ju :p får klura vidare när han ger mig sista ledtråden imorgon!
Kan ni hjälpa mig gissa?
Ledtrådarna är:

  1. Något man blir glad av
  2. Något till hela familjen
  3. Ingen sak utan en händelse
Vad kan det vara??

Men bortsett ifrån det är jag bara så himla glad och läääängtar tills han kommer hem igen och jag får pussa och snosamitt livs kärlek! Så mycket huvudet än säger nej så vill hjärtat säga ja och jag tänker bennemej lyssna på mitt lilla hjärta för det har hittills aldrig svikit mig! Jag älskar han så otroligt mycket så hälften vore nog! Kan man tänka sig att jag hade tänkt att gömma dom där känslorna?? Jag är ju knäpp! Fri fart menar jag och vips, efter snart 2 år med min underbara är jag lika kär - om inte mer! Jag går fortfarande på dom dära rosa molnen (även fast det regnade ibland) och tänker inte lämna dom så länge jag lever!! Så, nu vet ni också hur jag har bestämt mig och jag tänker inte låta någon hindra mig från att göra det jag vill! Hörru John (som för övrigt har börjat smygläsa min blogg på jobbet!)

JAG ÄLSKAR DIG!
:)



(Bild: weheartit.com)


Att Du ens orkar stå ut med mig.. :p

Jag är stark!

Jag vill först och främst tacka alla som genom tiden har stöttat mig på det ena eller andra sättet! NI är guld värda allihop och era värmande, stärkande ord fyller mitt hjärta med glädje och kärlek! Utan er hade jag väl oclså överlevt (missförstå mig rätt) men ensam är inte stark - tillsammans gör ni skillnad! jag är som sagt oerhörd tacksam för ert stöd! TACK :)

Antingen så finner vi en väg eller så gör vi en

Jag hoppas, ber och vill verkligen att detta snart kommer ordna upp sig! Och skall jag vara ärlig så ser jag faktiskt ett ljus i slutet av tunneln. Jag har fått reda på så mycket positivt idag så hjärtat nästan studsar inombords :) Men det kan ju inte riktigt bli sämre än såhär heller.. Jag hoppas iaf att snart få komma med ett bra resultat och fortsätta (eller kanske börja?) på ett mer eller mindre normalt FamiljeLiv med mina två älsklingskillar John & William
HoppasHoppas
“Nobody can go back and start a new beginning,
but anyone can start today and make a new ending”

Du är vår största skatt, William!

Sanningen på spåret!

Nu sitter jag här igen, vet ej när och om jag ska ta mig härifrån in till mitt "nya" hem i lilla Strömstad.
Det har varit helg och som många vet så har jag börjat jobba varannan helg nu trots amningen så jag pumpar en gång på jobbet. Jag verkligen vägrar sluta amma verkar det som :p det finns någon sorts trygghet i det för mig som inte går att beskriva. I och med att allt runtikring mig är så himla struligt så antar jag att det är min lilla värld, denna där amningsbubblan jag aldrig vill komma ur!
Hur som helst har jag då sovit hos J igen hela helgen och det verkar gå bra. Lite smågnabb ossemellan blir det ju ibland men sånt hör ju till livet vill jag påstå, eller??
Å andra sidan är jag ju så himla social av mig och mår toppen av att bo i stan nära mina kära :) Jag har liksom börjat vissna inombords sedan jag flyttade ut hit till gården har jag märkt.. man blir så glad och till sig när någon väl kommer så man verkligen överfaller personen med ord och tal så jag blir jämt rädd för mig själv så fort det kommer någon! Desperat??
Jag vet int när jag ska orka packa ihop och åka härifrån, jag vet inte om jag ens orkar göra det?? Själv har jag länge levt i flyttlådor, påsar, bilar och små skrubb.. Men nu har jag faktiskt en liten bebis med mig som också börjar bo i påsar, kartonger och diverse skötväskor.. Både han och jag har dubletter av diverse saker (blöjpaket, våtserveter, kläder, salvor oljor, krämer, tandborste.. ALLT!) Ett här och ett där..

När jag sitter och skriver om det låter det som om jag vore världens dåligarse morsa som drar runt och velar såhär mitt i livet, faktum är att jag vet verkligen inte vilken väg jag skall ta, vad ska jag stå ut med , vad ska jag kämpa för.. Är det värt det??

Jag har många gånger tänkt JA, SJÄLVKLART ÄR SET VÄRT ATT STÅ KVAR OCH KÄMPA - lixom för kärlekens skull.. Men efter ett litet tag inser jag att jag står helt själv där ute på gärdet och skriker och kämpar helt själv.. Ingen bakom, ingen i närheten som stöttar, talar till mod eller motiverar.. Vad är det då värt att stå där och vifta med armarna när ingen ser, hör eller bryr sig??

Jag säger som så många gånger innan att jag känner mg så ensam och övergiven man bara kan bli!

Tro mig m jag säger att jag försöker luska ut något som hjälper! Men jag har lixom kört fast.. Någonstans!
I fredags fick jag mig en rejäl tankeställare när det gäller mitt beteende, min rädsla att leva någon annans liv. Ja, det är så det är. Jag befinner mig i en situation som jag själv har sagt (så länge jag kan minnas) jag aldrig i livet vill hamna i! Men det som sker är att jag - till punkt och pricka - följer min absoluta NEVER DO THIS - list!!

VARFÖR?? kan man ju undra.. Varför är jag så dum och gör detta?? Ja, tyvärr kan jag inte påverka detta på något vis mer än att jag klipper och går min egen väg, men det vill jag ju inte. Jag älskar min John till månen och tillbaka.. Runt hela jorden och så mycket mer!!

Jag kan inte gå djupare än såhär nu för tillfallet, men jag kommer nog skriva mer om detta skulle jag tro. Det känns som om det här kommer bli som en stor utredning om mig själv, mitt liv och mig som person.. Jag ska vränga in och ut på mig själv!
När jag egentligen bara vill få en person till att prata lite mer ..

Det skall vara ömsesidigt

Jag gör fel ibland, jag har inte heller alltid full koll och ibland är jag helt omöjlig att ha att göra med! Men när du inte kan godta mig när jag är som värst så förtjänar du mig inte heller när jag är som bäst!

Nästa söndag är det morsdag, Om 6 dagar..

Nästa söndag är det morsdag, Om 6 dagar blir våran son 6 månader och vi har varit föräldrar i ett halvår <3 om 2 veckor fyller Du år,Om en månad firar vi våran 2års dag! <3 När ska Du fria???

Diskmaskins Mördare!

Eller nått :-S jag lyckas med ALLT och idag har jag gjort det igen! Denna gången hade jag (nästan) ihjäl Ankis Diskmaskin genom att använda mig utav FEL diskmedel :-/ min enda tanke var att få undan disken snabbt och smidigt... Vilken då resulterade i att vi nu får handdiska i 2 dygn framöver >.< haha Tur att Maskinen dock är kapabel till att återhämta sig och bara behöver torka upp ordentligt inuti :-) Lucky Me! Har inte riktigt råd till att köpa en ny just nu precis :-P Dagens Haveri! Tack Å Hej så länge :-) KRAM!

Visst är det spännande när det droppar små...

mms_img39452 (MMS)

Visst är det spännande när det droppar småsmå regndroppar uppifrån ner i lilla bebisansiktet :-)

Gött :-)

mms_img39451 (MMS)

Gött :-)

Här ligger vi - igen! Eller ännu?? Vi har ...

mms_img39449 (MMS)

Här ligger vi - igen! Eller ännu?? Vi har redan varit uppe och hunnit leka & äta frukost. Min plan var att jag skulle fixa mig lite smått när lillen sover sin lilla förmiddagslur.. Haha! Men han var inte alls med på min planering utan ville gärna äta mat INNAN han skulle sova så jag har inte ens kommit ur nattlinnet ännu.. Nu har han somnat här istället. Babycafét kan jag ju glömma denna veckan också, eller hur skall jag få ner han i vagnen som ligger kvar i bilen UTAN att han vaknar?? Dessutom har jag en hund som står med benen i kors för att jag inte har hunnit gå ut med henne heller.. Men nu när Fisen är färdig ska jag springa ut med henne och Babyfonen i högsta hugg! HUR gör ni andra mammor som bor i lägenhet och har en hund som ska ut tidigt? Behöver verkligen hjälp med att planlägga mina morgontimmar utan att försumma någon utav oss! MYCKET TACKSAM FÖR TIPS :-) KRAMAR!

5 månader & 3 veckor

I denna ålder är många barn väldigt sociala och vänder sig även till andra människor för kontakt och närhet. En halvårsgammal bebis är inte så kinkig heller — nästan vem som helst som ler eller gör roliga grimaser är jättekul sällskap. Men det är mamma och pappa som betyder allra mest och bebisen vill gärna ha mycket närhet och uppmärksamhet. Din uppmärksamhet är dessutom viktig för att skapa en säker miljö som ditt barn kan utforska.

Till och med innan bebisar kan krypa, kan de rulla och ta sig fram fortare än man tror och det är viktigt att hålla golvet fritt från vassa och farliga saker samt smågrejor som kan fastna i halsen om man stoppar dem i munnen.

Ditt barns förmåga att koordinera ögon och händer utvecklas stadigt och det kommer att märkas på fingerfärdigheten under de kommande veckorna. Bebisen kommer bland annat lära sig att föra objekt emot sig och flytta dem från hand till hand — och så snart bebisen förstår att den kan hålla en sak i varje hand, kommer den att inse hur roligt det är att slå dem tillsammans. Om du inte är alltför bullerkänslig, kan det vara bra att fylla ett köksskåp i golvhöjd med barnsäkra kastruller och slevar att träna den nya förmågan med.

Fika Time!

mms_img17864 (MMS)

Kaffé & Tryffel förgyllar den här eftermiddagen! Jag bara ÄLSKAR Kopparna (Indiska 79:-) Resterande har jag ärvt lite var stans ifrån :)

Det är att vackert här hemma! Varför skall...

mms_img17863 (MMS)

Det är att vackert här hemma! Varför skall det vara så svårt att kunna njuta av det man faktiskt har? Såna här dagar skäms jag för mitt beslut att "flytta ut" men på andra sidan vet jag att jag utan det här beslutet aldrig hade kunnat uppskatta och känna det på samma vis som jag gör nu! Jag hade bara gått i mitt gråa moln och aldrig kunnat se igenom dimman om jag inte hade ställt mig utanför den och sett på allt från ett helt annat håll. "Ibland måste man vara ifrån varandra för att veta att man hör ihop!" Det gäller då inte bara människor utan allt det andra i livet som hör till. Man blir så lätt vardagsblind och ser inte det lilla som ibland faktiskt skänker mer glädje än dom stora sakerna! Jag är glad och uppskattar dom få timmarna jag är på Gården nu för tiden (när jag väl kommit hit) Mitt lilla Smultronställe kan man säga ;-)

"Varför står det inte så på mina matlådor?...

0_1 (MMS)

"Varför står det inte så på mina matlådor?" Fick ett SMS såhär på morgonkvisten.. Gissa om min morgon blev Pissed Off!

Veckans favorit är det här snygga Leopard ...

mms_img39642 (MMS)

Veckans favorit är det här snygga Leopard Linnet från Lindex! Känner att jag bara måste slänga in ett inlägg nu ;-) perfekt urringning, otroligt najs tyg, lätt och dessutom inte alls dyrt! Kommer nog ingå i basplaggen nu i sommar och bäras flitigt till diverse olika tillfallen. Som idag till exempel när vi firade sötaste grannen Petra! Måste nämna att Smörgåstårtan var (ursäkta ordet) äcklig GOD!! KaffeDoppet så klart ;-) MarängTårtan hennes mormor trollade ihop var inte heller fy skam så idag har vi blivit riktigt bortskämda ;-) William tyckte det var hur intressant med allt folk men somnade till så gott till slut i Ronnys trygga famn, riktigt gosigt! nej, Nu tackar vi för oss, Gonatt på er Alla. KRAM

På bättringsvägen!

Hej allesammans :) Idag vaknade jag liiite piggare än dom senaste dagarna. Jag tror och hoppas att förkylningen börjar släppa :D Jag har varit så dålig så det borde vara olagligt att snyva, snora och hosta så mycket som jag gjort! Och sovit har jag, otroligt mycket! Så jag har tillbringat hela helgen tillsammans med mina 2 killar på Gården, och det var inte helt fel kan jag säga :) Nu idag har jag sådär otrevliga blandade känslor igen, med helgen har varit e av dom bättre iår kan jag miig uttala om -KÄRLEK- Lilleman hostar bara lite och är piggelin igen sedan lördag tycker jag :)och på tal om det missade jag hans läkartid i torsdags :/ Det har vart så mycket nu så jag vet inte vart mitt huvud står /hänger egentligen.. Jag vill skriva mer så mycket mer, men jag har inte tid, tyvärr.. Det har ju varit Omval nu närmast, Hockey, ESC 2011, Diverse Debatter på TVn och andra saker jag läst på nätet och i tidningen som jag vill skriva om/ diskutera.. Meeen det kan jag ju glömma för tillfället.. Min blogg får förbli vardagsfin/ långtråkig ett tag till, tills jag har tid igen :)

Sista kisseturen med Lady Mörkrädd iklädd ...

mms_img56842 (MMS)

Sista kisseturen med Lady Mörkrädd iklädd mina favorit BANANA ballerinas, studentmjukisbyxor & nya AdidasTröjan, Och det blåser ta mej fan riktigt kallt ute! BRRR.. Som om det inte räcker med att man redan har ont i både halsen och öronen.. Imorgon ska vi träffa Fisens pappa -Wiiiee- och på eftermiddagen bär det av till badhuset då Babysimmet var inställd denna fredagen också.. Men det skall bli mysigt :-) Har ännu inte fått på mina lösnaglar (vem har tid med det lixom) så imorgon förmiddag ska jag göra ett försök igen :-) om mini behagar att sova ordentligt inatt vill säga! Nu totalvägrade han ju att ta flaskan inatt så jag var tvungen att amma, men det brukar han inte hålla sig mätt på längre stund under nätterna längre.. Vi får se :-) Önskar er alla en Go Natt * KRAMAR!

Har lagat en god gryta till min underbara ...

mms_img46066 (MMS)

Har lagat en god gryta till min underbara Sambo Anki! Och uppskattad var den, Kyckling & Curry med diverse grönsaker i - MUMMA! ;-) Jag har fortfarande ruskigt ont i halsen och öronen! William har det gått bättre med idag men natten var som dom senaste dagarna, sömnlösa :-( så imorse liknade jag nog mer en sur och grinig Zombi i Michael Jacksons "Thriller" än en mamma, om jag ens befann mig i närheten av det.. 1vecka och 1 natt har det pågått och jag säger er att det är ett under att jag inte har hoppat på någon ännu!! Hahaha Nej då. Men trött är jag kan jag lova! Skriver mer senare :-) Ha de gött så länge KRAM!

Snobbigaste Paret i Strömstad idag!

mms_img62465 (MMS)

Snobbigaste Paret i Strömstad idag!

Guldbrev


Igår skickade jag iväg brevet fylld med små föremål som (jag trodde) var gjort av guld! Lite läskigt kändes det att skicka sådant med posten, med det är ju ett REK rekommenderat brev som är försäkrad så det skulle väl gå bra tänkte jag :) Redan idag fick jag ett SMS med ett bekräftelse att "guldet" blev värderat, men det var ju inget guld i min lilla plastficka så det var ju lite tråkigt!
Men man får tillbaka sakerna man skickat in om man vill det. Det är bara ringa numret iman får i bekräftelse SMSet så fixar dom detta smidigt, trevligt och snabbt :) Kostar då 125 kr oförsäkrad eller 250kr försäkrad! jag valde att få tillbaka mina smycken i alla fall, inget snack om saken..

Jag är för övrigt VÄLDIGT positiv överraskad och rekommenderar alla som vill få pengar för sitt guld att använda sig av GULDBREV! Tummen Upp! :)



Som så enkelt är det att buzza :) är du intresserad? Anmäl Dig då HÄR redan idag! Väntar med spänning på nästa Buzzador-Uppdrag och fortsätter även med mitt Pepsodent Test :)

Good Morning EVERYONE! Mina egna frallor :...

mms_img47861 (MMS)

Good Morning EVERYONE! Mina egna frallor :-) Dagen började tidigt som sagt, runt 6 var vi vakna och efter många försök att somna om gav jag upp.. Lade Lilleman i ett välbehövligt bad, sedan stensomnade han på skötbordet :-P När jag sedan skulle klä på han så satte jag han i sängen och där satt han, utan att hålla i sig satt han där i säkert en halv minut med ett stort smil på läpparna :-) det är nu andra gången han klarar att göra så på bara en vecka så det dröjer kanske inte så länge till innan han sitter själv. Förra helgen började vi ju även med sittstolen och där sitter han någorlunda bra utan ryggstöd :-)

Vissa har det gött och får somna precis nä...

mms_img21730 (MMS)

Vissa har det gött och får somna precis när och var som helst! Här har fisen precis somnat ifrån mig när jag tog upp honom ur morgonbadet.. Jag hann att smörja rumpan och sätta på han en blöja i alla fall :-) så fort han vaknar får vi gå morgonkisset med Tiffy. Sedan blir det en tur till Konsum och handla lite. Hoppas Petra kan hjälpa mig att sätta på mina lösnaglar i eftermiddag också :-) Jag har börjat längta hem, men det är som att stoppa ner fingrarna i en musfälla.. Jag vill gärna åt det goda men vet att det kommer att göra fruktansvärt ont!! Nu blir det frukost..

Sista kvällspromenaden med fröken Fin-i-ka...

mms_img44520 (MMS)

Sista kvällspromenaden med fröken Fin-i-kanten medans Anki passar LillFisen! Skönt att få lite avlastning och det är uppskattat till himlen och tillbaka kan jag lova! Jag bara älskar att ha en ordentlig sambo och lika ordentliga otrolig viktiga grannar! Jag älskar Er, tack för att ni finns där och tog emot oss med öppna armar. PUSS & gonatt :-*

Här roar vi oss med målning såhär på kväll...

mms_img44699 (MMS)

Här roar vi oss med målning såhär på kvällskvisten :-) är vi över 20år? Men man måste ju få lov å vara barnslig ibland ;-)

Vad gör vi?? Jo, mitt i natten möbleras de...

mms_img41136 (MMS)

Vad gör vi?? Jo, mitt i natten möbleras det och nya sängen invigs nu precis med en gång! Anki fixar ;-) Nu ska vi sova gött inatt med Lille William som snarkar som en asphög :-P NattiNatt (det här inlägget skrevs igår vid 24tiden!)

Russarna har occuperad Strömstad för iår m...

mms_img41137 (MMS)

Russarna har occuperad Strömstad för iår med.. Och eftersom dom numera är konstant berusade fram tills dom går ur körs det numera KundVagn genom Driven på McDonalds på Nordby ^^ en syn man verkligen inte får gå miste om! Man slutar ju aldrig förvånas av våra älskade grannlandsStudenter, eller vad dom kallar sig RUSS :-P (det här inlägget skrevs igår tid 19tiden!)

Har haft dom här 3 godingar hemma på 11kaf...

mms_img58332 (MMS)

Har haft dom här 3 godingar hemma på 11kaffe nyss och det var väl på tiden att William fick hälsa på både Ulla och Monika! Mormor ser väl lika förskräckt ut som vanligt när en kamera dyker upp, men söt är hon ändå :-) vi åt någon bakelse som morfar hade gjort, Monikas kaka orkade vi inte ens smaka på så den får vila i frysen tills nästa gång! Goa Ulla fyller år idag så vi säger GRATTIS! Sen så hade hon med sig några små plantor hon hade odlat upp, tomater och pumpa, som hon genast placerade till mina övriga små växter. Här odlas det grönsaker för fulla muggar och sticklingarna gror som bara den. (visar kort på allt när allting har tagit sig ordentligt) nu ska jag steka lite i solen medans Lilleman Sover. Sen bär det iväg till stan! Måste tillägga att jag saknar John VÄLDIGT mycket redan! PUSS på Er

Vilket kap! Snyggaste QuikSilver Dojor fyn...

mms_img66656 (MMS)

Vilket kap! Snyggaste QuikSilver Dojor fyndades på jobbet idag ;-) Hur kunde jag stå emot? Dom blir lagom bra när han börjar gå hoppas jag. Hur som helst, Williams första par skor! :-)

Är det inte gulligt att hjärtat trodde att...

mms_img22157 (MMS)

Är det inte gulligt att hjärtat trodde att det är morsdag denna söndagen!? :-)

När jag nyss tittade över axeln så hittade...

mms_img74667 (MMS)

När jag nyss tittade över axeln så hittade jag mig själv i spegeln! Upptäckte nyss att jag total glömt av min tatto i nacken.. Jag har inte sett det på flera månader. Det var verkligen som att hitta sig själv igen! Det var en lättnad, stod och betraktade det en stund och insåg hur nöjd jag är med den ännu idag :-) Det är hela mitt namn skrivet i min handstil och personligare går det nog inte att få! Har tänkt olika gånger att utöka den men har sedan ångrat mig. Jag är så nöjd med den som den är. Det här är jag! Jag ska nog aldrig någonsin gå så länge igen, utan att se på mig själv i spegeln - utan att se på Sanja Lilli Gohlke

Finally I know how to do! I think.. Men de...

mms_img45598 (MMS)

Finally I know how to do! I think.. Men det har hittills bara varit inget annat än spekulation och ren brainstorming! :-P Men när jag till slut vågade lägga upp korten på bordet fick jag oväntad bra respons! :-) Vi får se hur det känns när man blivit kompis med tanken. Annars idag har William inte sovit något alls inatt känns det som! Alvedon hjälpte nån timma sedan satte tanden stopp på lugnet igen :-/ Jag har tröstat, gosat, vaggat, ammat, klappat, masserat, svurit, och gråtit från midnatt ända fram till klockan 4 imorse!! Sedan somnade han, snorig, sliten, trött, stulna ögon & glödhet av febern låg han bredvid mig, den lilla stackars kroppen och hade äntligen somnat! Det måste vara ett rent helvete för honom just nu. Men tänderna skall ut! Så är det bara. Och mer än att finnas och ge lite smärtlindring kan jag ju faktiskt inte göra... Var det Tanolja jag skulle köpa? Något liknande var det min nya underbara sambo hade tipsat mig om så det får bli en tur till norge under veckan. Mer än att testa kan man ju inte, och vad gör man inte för att dom små liven skall slippa eländet!? Många timmar sov vi då inte eftersom vi skulle till Skee tidigt på morgonen så Gubbsen kunde greja med bilen inför ombesiktningen! Under tiden vilade vi två i soffan så länge var ju inte vi hemifrån :-P sen hade vi en massa ärenden på stan som "Familj" och det måste jag säga gick otroligt glatt och smidigt :-) nu har jag kört hem honom och han och Wille kör ett race med vagnen för något gladare har lillplutten verkligen inte varit idag. Men lite egentid får killarna ha så jag ligger och vilar lite till här och ställer mig in på en helvetes natt igen (bara för att vara på den säkra sidan!) Imorgon nalkas det jobb >HÖR OCH HÄPNA< så jag vill verkligen vara utvilad och pigg för att kunna lämna ett bra intryck ;-) goodie goodie so far! Nu går ögonen i kors. Ha en finfin FredagsMys kväll allihopa KRAM

Är precis tillbaka efter en mysig fika med...

mms_img26618 (MMS)

Är precis tillbaka efter en mysig fika med Lisa på stan. Vädret har varit fantastiskt om det inte hade blåst så mycket! Och vad mitt hjärta är lättat, tack vännen :-)

Välkommen till mitt nya "HEM" eller nått.....

mms_img34193 (MMS)

Välkommen till mitt nya "HEM" eller nått.. Första natten har varit sådär. Nya lukter, nya ljud, en något känsloförvirrad mamma och en lite orolig liten vovve har inte varit det lättaste att hantera för lilla Fisen! Hade jag kunnat undvika en sådan här situation hade jag mer än gärna gjort det. Vem vill inte ha det perfekta familjelivet lixom!? Men nu sitter vi här, 2 tjejer 2 barn, 3 katter och en hund i en lagom stor 2:a mitt i stan! Jag saknar min säng, mitt tvrum, mitt ljusa kök och att bara kunna öppna dörren till trädgården och släppa ut hunden.. Inte minst saknar jag att snubbla över J's kläder som ligger lite överallt, hans lukt och bara närheten av honom i hans saker. Efter bara en natt hemifrån.. Underligt kan man tycka, men så är det. Jag har aldrig påstått att det inte finns några känslor kvar, jag älskar honom till månen och tillbaka. Ja, han är mitt livs stora kärlek, den fina mannen! Vet han om det? Jo då, jag tror det. Men någonstans har vi kört fast! Ska jag vara ärlig så går jag fortfarande efter snart 2 år och är lika kär, om inte mer, som den dagen vi blev tillsammans! Om inte annat så har känslorna bara växt i takt med min lilla gravidmage och bara fortsätter växa nu när William har gjort oss komplett! Var knakar det då kan man undra? Jo, jag själv känner mig överflödig, tråkig, ful, hängig, utmärglad, sur, ledsen, tom, ensam, övergiven och ibland så himla värdelös så det skriker om det. Skall det vara så? NEJ! Där har vi en vääldig öm punkt. Min lösning på detta är att: Är man ensam så kan man inte förvänta sig någonting av någon. Inte heller bli besviken om man inte får det man gärna hade velat få

Vad jag kommer att sakna mest? Min otrolig...

mms_img27352 (MMS)

Vad jag kommer att sakna mest? Min otrolig fina myshörna!

Idag ska vi bli stadsbor igen! Väskorna är...

mms_img60017 (MMS)

Idag ska vi bli stadsbor igen! Väskorna är någorlunda packade men det tar ändå emot :-/ Fast på andra sidan känner jag en sådan oerhörd lättnad så jag ser fram emot helgen i alla fall. Det är ju ändå lite tråkigt att lämna allt bakom sig... Jag hade förodlat en del växter och grönsaker som ska vattnas varje dag och snart skulle sättas ut.. Jag har börjat måla taket i vardagsrummet som jag skulle fortsätta med nu när det är varmare.. Jaja, det får bara vara så. Är han snäll vattnar han nog grönsakerna så William får nyttig mat i sommar och höst iaf :-) nu ska jag dricka upp mitt Te, gå ut med vagnen du sista gång så fisen får sova så packar jag nog det sista. GoodBye Ödegården!

Några DopKort


Hjärtat



Mina Värmlänningar kom också!



William & hans underbara Gudmor!









Tack Alla för en fantastisk dag!

Pepsodent!


Nu har jag använd den tandkrämen i exakt en vecka och j@drarr vilken skillnad det blev kan jag (till min stora förvånan) meddela! Jag fick ju många svarta prickar på tänderna. Det började i Februari.. Och eftersom jag varken röker eller dricker kaffe (händer ytterst ytterst sällan!!) och inte heller dricker överdrivet med svart eller grönt te kunde jag inte riktigt förklara detta för mig själv.. Bortsett från att det verkligen inte var fint alls (Jag undvek att le stort så mycket det  bara gick, dety var jobbigt på dopet!!) så tänkte jag att det kan nog inte vara något bra tecken.. Det slog mig en dag jag såg att mina naglar hade börjat bli brun/ orangefärgade och handuken blev brun när jag torkade mig efter duschen!! (väl inte det man förväntar sig efter en dusch...??) Jo, vi har haft väldigt mycket JÄRN i vattnet här och det blir bara mer och mer.. Det syns i vattenkokaren, i Badrummet, i grytor när man kokar pasta eller potatis, dricker ett rent glas vatten, Williams gummi inlägg i nappflaskan.. ja ALLT är brun/ orange färgad.. tvätten får bruna fläckar när den ligger för länge i tvättmaskinen och Williams Badbalja och tvättlappar har också färgats brunt av vattnet efter bara några veckor.. Masigt eller? Jo, i alla fall så hade mina tänder och naglar blivit missfärgade så jag beställde en tid hos tandläkaren för att få mina misstankar bekräftade!! YES, det var pga järnet i vattnet och han lilla gubben var sååå snäll och slipade b ort alla missfärgningar så nu har jag ett VITT & GLATT leende :) Och allt detta var GRATIS då jag har tandförsäkring, inte illa de ;) Naglarna fick jag ju tyvärr klippa ner allihop *snyft* men det gör mig ju liiite glad att jag ska flytta härifrån då och äntligen kan få dricka vanligt vatten ur en kran igen :D Jag ska lämna Nappflaskor, trasor, badbalja och allt detta på Gården och köpa nytt så småningom då jag INTE vill ha skitiga saker till min lilla bäbis!! PUNKT :) Mohaha :p

Tillbaka till Tandkrämen så JA, den har gjort sitt :) Plus tandborsten jag fick då.. Den är dock lite hård så jag har blivit lite öm i tandköttet men det börjar ge sig nu. Har ju någon vecka kvar att prova. Har ävwen delat ut några provtuber så jag återkommer med resultat av dom andra :) Har några prover kvar så hojta till om ni också vill prova den, ändå kravet är ju att tala om vad ni tyckte om denna, resten fixar jag :)

Sugen på att bli medlem själv? klicka in Dig HÄR och registrera Dig redan idag! Det ÄR verkligen skit kul att få prova tjänster och saker.



Här nä'st ska jag få prova "Guldbrev" och i Juni får vi förhoppningsvis några lass med ny kattmat att prova också :)




Snart fyller lillens pappa år och det bety...

mms_img71630 (MMS)

Snart fyller lillens pappa år och det betyder SOMMAR! Så det här trista väder gör mig egentligen inte så jätte mycket.. Mest situationen här som tar knäcken på mig.. Och som ni ser har jag köpt fina fina sommarkläder förra veckan till lilla busen. Han kommer bli så fin i skjorta och finbyxor på sin pappas stora 25års dag :-) LÄNGTAR SÅ - för om 4 veckor skall det vara SOMMAR! :-D

Packa..

Att packa lådor med en liten fis som varken vill sova, leka, äta eller annat är inte lätt kan jag  lova! Jag är så deppig just nu så jag vet inte var jag ska ta vägen.. Varför i hela friden skall det vara såååå krångligt hela tiden? Räcker det inte med ATT man ska flytta igen?? NEJ! det ska vara så besvärligt som möjligt så man verkligen inte kan njuta någonstans av någonting längre..
Jag kanske är löjlig, jag kanske är dum men jag är som jag är! Och mår jag inte bra rasar mitt humör låååångt ner under jorden. Det är dock inte svårt att få upp mitt humör :) Jag är så nöjd för det minsta lilla. Men just nu är verkligen INGET bra! Inte ens William vill le idag så det är verkligen en grå och trist packaDag.. Tänk om man någon gång kunde landa och andas ut.. Det har jag inte gjort sedan 2007 och det börjar ta på krafterna och psyket! Flytt om flytt, händelser efter händelser.. Man blir trött och bitter till slut..
Lämnad i sticket av så många under dessa år..
Men jag lever :) ännu

Finns det någon anledning att gå upp på mo...

mms_img32320 (MMS)

Finns det någon anledning att gå upp på morgonen när det snöar tjocka snöflingor utanför huset?? Svar NEJ! William och jag ligger och gosar järnet här i sängen och tittar på Heartbreak Hotell. Det får duga innan vi sätter igång med packningen på riktigt. (Känns jobbigt och tungt men ändå skönt på något sätt.. Någonstans känner jag mig lättad) Men ha en underbar tisdag ni som kan :-) KRAM!

Ännu mer kläder fick han, den lilla Fisen!...

mms_img41537 (MMS)

Ännu mer kläder fick han, den lilla Fisen! Så fina dom är, direkt från släkten i tyskland :-) men det står ingen specifik storlek i dom men efter mina bedömningar passar t-shirt och hängselbyxorna nu i sommar och resterande lite längre fram mot hösten :-) Det är ju alltid lika kul med kläder ;-)

Just one hour ago

mms_img18644 (MMS)

Just one hour ago

Snart snart så... Nu är det inte länge kva...

mms_img23896 (MMS)

Snart snart så... Nu är det inte länge kvar tills lillen kryper iväg här över golvet :-) när han ligger på magen drar han in benen under magen, rumpan går upp och så putter/ glider han sig framåt :-P ser hur roligt som helst ut och han blir skit glad varje gång han klarar det. Fast just nu ligger han på rygg och försöker svälja hela foten ser det ut som hehe. Det får inte gå fortare än såhär nu tycker jag! Han är inte så mycket av en liten bebis längre utan blir en liten gosse nu :-) det är härligt att se han utvecklas på det sättet samtidigt som jag redan saknar det lillalilla spädbarnet :-( men han kommer alltid förbli min lilla tjocka bebisfis :-)

home is where your heart is

Träningsblogg!

RSS 2.0