Efter en hel dag (faktiskt den allra först...

mms_img16659 (MMS)

Efter en hel dag (faktiskt den allra första sedan han föddes!) ifrån min lilla Fis njuter både han och jag av lite kvällsmys :-) helt otroligt vad jag har saknat mitt lilla hjärta idag men på andra sidan nyttigt för båda att efter 5 månader börja med lite egentid. Jag är helt slut, känner mig till och med lite uggen och slö nu på kvällen men det lär gå över tills imorgon när jag får vilat ut lite inatt :-) Vi ska ta en liten tur. till Skee och kolla på Majbrasan för att äntligen få välkomna Våren & Sommaren! Ha en go kväll och trevlig helg allesammans KRAM!

BVC

Idag var det dax för vaccinering. Jag tror jag dog flera gånger om när William började gråta efter den andra sprutan han fick :-( men han var jätteduktig och lugnade ner sig snabbt. Köpte räkor och drog sedan iväg till Ed för att hämta Johns födelsedagspresent men den hade då inte kommit ännu... DRYGT att åka 6? Mil helt i onödan så jag köpte att en liten söt påskhandduk :-P på rea dessutom :-P när vi väl kommit hem igen började han få feber och blev jätte hängig och ledsen i 3! Timmar :-( men sedan somnade han. Trodde att That`s it men ikke!! Tid 20 tiden började han skrika och gråta så det var helt otroligt.. Tänk om man kunde ta och ha ont istället för dom små stackars liven.. Men det är ju helt omöjligt så vi grät lite tillsammans där ett tag. Nu sover han igen iaf och jag hoppas han får sova en längre stund nu för imorgon väntar ett fullspäckat schema. Vi ska träffa Sara som är i sverige på semester från London, gå på Babysim och äta Middag hos Fisens farmor som fyller år under helgen! Sen så ska jag packa ihop några plantor jag har sålt under veckan och ska skickas iväg på måndag också... Pjuh! Över huvudtaget hoppas jag att helgen går fort och måndagen är nära! Fick satt ihop Lillens barnstol igår kväll också så nu kan han börja sitta med oss vid bordet när vi och han skall äta. Inget mera "knähäng" haha Gonatt allesammans!

Vilken underbar syn! Mina två bebisar är j...

mms_img75253 (MMS)

Vilken underbar syn! Mina två bebisar är ju så söta :-)

Detta med tTandläkaren..

Nämnde jag att min tandläkare här i Strömstad egentligen bor i Arvika, därav veckopendlar och dessutom var typ släkt med min förra tandläkare jag hade på Verkstan I Arvika!? Världen är ibland Läskig liten.. Men nu vet Ni :-P

Lillen fick en hatt och massa annat fint :-)

mms_img31888 (MMS)

Lillen fick en hatt och massa annat fint :-)

jag har ett beroende!

ETT?? Jag har väl närmare ett 50tal beroenden som jag inte riktigt vet HUR jag ska deala med när dom onda små röster i mitt huvud börjar tala! 1. Fönsterputsmedel 2. Citrondoft i Badrummet 3. Rena lakan & handdukar (jag fullkomligt HATAR LUDD!) 4. Rena golv, hatar minst lika mycket gruset under fötterna inomhus! 5. Rena händer, tvätter dom minst en gång i timmen bara för att säkerställa ATT jag inte har nått klet på dom som möjligtvis kan framkalla exem! Smulor i alla färger och formar Över huvudtaget gör mig galen! 6. Pepperoni & Spenat - skulle jag kunna äta dygnet runt och livnära mig på resten av livet! 7. Kuddar & Filtar - där jag är finns det minst 3 kuddar till att sjunka ner och gosa i :-) 8. Levande Ljus! 9. Mjukt toapapper! 10. Tops 11. Tajta Linnen 12. Allt mitt KrimsKrams Till dekor och pyssel 13. Växter Blommor Frön & Lökar 14. Inredning & Om\Möblering sist men inte minst KÖPBEROENDET!!! Fy f-N säger jag bara! Tyvärr har jag handlat massa idag igen, bilder följer ikväll!

Klockan är långt över frukost men vi vägra...

mms_img69255 (MMS)

Klockan är långt över frukost men vi vägrar lämna sängen ändå! Dessutom verkaR det vara ganska så grått och ruskigt höstväder ute idag, det blåser hårt och kallt hör jag.. Brrr! Nej, vi drar oss här en stund till så blir det Brunch istället för frukost sedan ;-) I eftermiddag hade tandläkaren visst lust att kika lite på mina taggar (fick förresten ett Brev igår, adresserad till Williams målsman, med en tandborsta och tandkräm i :-P sött) ska bli spännande då jag VET att den lagningen/ fyllningen dom gjorde förra året inte höll längre än 3månader. Tror dom gör det med flit med jämna mellanrum så att dom har garanterad återbesök av sina kunder :-P Eller vad tror ni??? Ha nu en härlig slapp & mysig dag alla KRAM!

Kvällsmys en stund innan fisen får mat och...

mms_img11450 (MMS)

Kvällsmys en stund innan fisen får mat och vi beger oss hemåt :-) Hoppas ni har haft en bra dag! GoNatt alla

Hemmagjord morotsjuice! Det är ett knep so...

mms_img67769 (MMS)

Hemmagjord morotsjuice! Det är ett knep som hjälper den ännu inte existerande brännan på traven. Får du i dig många morötter så får du en naturlig fin och jämn guldbrun/ orange nyans i huden. Morötter innehåller dessutom mycket vitamin A som bland annat är bra för ögonen.. Så, här dricks det flitigt när vi väl kommer ihåg att göra det :-P och idag är just en sådan dag! Plus att vi har skalat drygt 2kg till ett storkok av morotspuré till lilla William :-D hemmalagad är alltid bäst ;-)

Monday Morning!

Vi har visserligen varit uppe långt före solen idag, men trött är jag ännu :-P William leker så fint med lilla Giraffen som vi fått låna av Milla I Sunne. Han somnar så fint till den på kvällarna :-) men nu är det som sagt bus på G ;-) Något kort behöver jag inte dela med mig den här morgonen eftersom jag ser ut som en uttorkad blombukett i håret och den synen får ni själva om ni ser er i spegeln efter sisådär 6 timmars sömn ;-) eller vem vet, någon av er kanske vaknar precis lika snygg som alla vackra filmstjärnor på tv ;-) Ha en underbar dag så hörs vi senare igen. KRAM!

Jag har sett en VARG.. Gåshud DeLux !! Tur...

mms_img24594 (MMS)

Jag har sett en VARG.. Gåshud DeLux !! Tur att det var ett stort stängsel emellan oss :-) vi har sett så många olika djur idag och vandrat runt hela dagen så jag är hur trött som helst. Favoriten var ju ett djur som kallas för Snöget, ganska roligt namn när man (som jag) läser på tyska :-P typ snögget som en blandning av snyggt och snopet.. Kanske inte så kul för er men jag apgarvade nog länge åt namnet^^ På hemvägen stannade vi i Håby För att äta Middag. Åh det var så gött så dit vill jag åka igen :-) Kvällen här hemma kunde varit bättre, mitt humör har precis sjunkit lååångt ner till botten och lite till, men alla har vi såna dagar tror jag.. Läget är ju som det är och jag håller fortfarande utkik. Kommer tid kommer råd! Men nu blir det sängen för plutten som somnat i min famn precis när han fick kvällsmat och jag ska med hoppa i bingen nu. Gonatt KRAM!

Vi firar vår lilla Williams 5månaders dag ...

mms_img14470 (MMS)

Vi firar vår lilla Williams 5månaders dag med en trevlig tur till Nordens Ark i Lysekil. Solen lyser och det blåser lite men ändå varmt. Tror lilleman kommer mest att pilla på sina leksaker men Mamma, Pappa & Zelly ska spana in alla Djur och blommor :-) Trevlig måndag önskar Vi Alla KRAM!

I just HEART this song!

http://www.youtube.com/watch?v=FlsBObg-1BQ&feature=youtube_gdata_player

Ljuvlig hemmalagad Hamburgare med Kyckling...

mms_img13251 (MMS)

Ljuvlig hemmalagad Hamburgare med Kycklingfärs till kvällsmat!

Vackert!

mms_img13249 (MMS)

Vackert!

Tveten Dag 2!

VI börjar med att rätta till en jämn kant och tar bort ungefär 10cm neråt. Bara det tar oss 3 timmar och William ligger så nöjd på sin filt. Solen steker för fullt men det började blåsa lite så hettan går att stå ut med. Jag hoppas vi kan sätta stenarna idag så det börjar likna något annat än varslöst grävande :-P

Helt otroligt hemskt är detta! :-( ...

Helt otroligt hemskt är detta! :-( http://www.expressen.se/nyheter/1.2413114/10-arig-pojke-hangd-pa-camping

En tur med Fyrhjulingen i det underbara vä...

mms_img39594 (MMS)

En tur med Fyrhjulingen i det underbara vädret är nästan ett måste! Tiffy sitter bakom och håller i sig med alla klor hon har :-P till och från vill hon allt springa bredvid istället :-) William lät sin röst låta med guppen och hålen i vägar och gärden, helt underbart att lyssna på :-) sedan har han varit så trött så han somnade nästan direkt! Njut av den fina solen alla underbara där ute, MYS OCH MÅ GÖTT och tänk på att smörja er noga KRAM!

Påskgodis & Saft i solen! Underbart väder ...

mms_img54001 (MMS)

Påskgodis & Saft i solen! Underbart väder är det idag också. Vad till man mer? :-)

Kammat å klart ska vi nu bege oss ut och k...

mms_img22412 (MMS)

Kammat å klart ska vi nu bege oss ut och köpa Påskgodis till Linnéa, Felix & Ronja och åka till Flöghult Med detta. J är redan där och hjälper dom med flytten. Själv fick jag en otrolig underbar sovmorgon och den kan jag lova var väl behövlig :-) så nu får vi klä på oss och åka! Ha en finfin Långfredag alla KRAM!

J har kommit hem för en stund sedan. Nu bl...

mms_img23356 (MMS)

J har kommit hem för en stund sedan. Nu blir det fika och sen en liten promenad så Fisen får sova innan vi varvar igång grillen :-D Det ser definitivt ut att bli en helmysig eftermiddag/ kväll. Hoppas ni också kan njuta av det fina vädret. KRAMAR!

Nu är dom på plats! GLAD PÅSK på Er Alla F...

mms_img17632 (MMS)

Nu är dom på plats! GLAD PÅSK på Er Alla Från Oss på Ödegården :-) i skriven stund har katten Kitty i bakgrunden upptäckt att äggen är fantastiska att leka med ^^

Vilket fint påskväder vi har idag! Det för...

mms_img17630 (MMS)

Vilket fint påskväder vi har idag! Det första jag upptäckte imorse när då skulle klä mig lite mer somrig var att mina favoritkortbyxor (bild) hade blivit allt för stora! Dom gånger i rumpan och sitter inte bra alls. Lika så kjolarna.. Linnerna jag hade på mig i tonåren som jag nu hade sorterat ut i höstas passar perfekt igen. Egentligen borde jag ju vara glad för det då även mina magrutor har börjat att hittat tillbaka igen, men ja hade mer sett fram emot en helt my garderob, FAKTISKT! :-P Nu när man har klivit in i ett nytt Kapitel i livet, blivit mamma och bor i hus känns det inte bra att springa runt i kläder jag hade på mig på plugget, utekvällar.. Om inte annat så påminner många kläder om saker man har upplevt och varit med om väldigt mycket. Det gör det för mig i alla fall! Det kanske inte är så smart att köpa nytt nu i alla fall då jag kan tänka mig att det kommer bli en hel del kladd och klet med ett litet Busfrö I huset å då är nya kläder bara tråkigt att kladda ner eller förknippa med just hemma och mammalivet. Jag vill gärna ta på mig något och känna mig som mig själv och inte bli påmind om hur många gånger jag blev nerspytt i denna tröjan. Jag vill ju känna mig ny & fräsch i mina FINA kläder :-) Mysplagg uppfyller en väldig stor del i min vardag kära vänner, men ibland vill man bara skaka av sig och hoppa ur skalet, eller hoppa i ett? Ni förstår :-)

Nu var påskäggen klara och gud så nöjd jag...

mms_img67713 (MMS)

Nu var påskäggen klara och gud så nöjd jag är! Hade egentligen tänkt mig lite mer grönt och blått, helt i Williams färger men det får jag göra imorgon istället :-) Nu är jag trött men lilla Prinsen har bestämt sig för att vara vaken nu helt plötsligt så det är bäst att plocka ihop och kika på Nyheterna och mysa med Fisen :-) Annars idag har vi BARA varit ute och pysslat med blommor och grejat i rabatterna. Det behövdes för dom är helt igengrodda PJUH :| tur att jag har ett så stort trädgårdsintresse ;-) Solen har gjort sitt och jag är riktigt röd om kinderna :-P Gonatt på Er Alla KRAM!

Jag bjuder på ett lite äldre kort idag :-)...

mms_img17266 (MMS)

Jag bjuder på ett lite äldre kort idag :-) här har William fått tag på min Tidning och blev överlycklig av att få riva sönder den hehe. Det ser ut att bli fint väder idag, perfekt att greja ute i. Snart ska Fisen sova så ska jag sätta igång å måla äggen jag blåste ut i måndags när jag bakade Muffins. Ska bli kul :-) Sen så hoppas jag på att vi kan vara ute lääänge idag också! Har en del blommor kvar att plantera. Satte ner några Smultron planter, som jag tog med från Rebeckas rabatter, redan igår kväll^^

Kärlek är.. när kyssen inte bara berör hud...

mms_img22138 (MMS)

Kärlek är.. när kyssen inte bara berör huden utan också hjärtat Kärlek är.. den enda gåvan man borde ge tillbaka

Tveten Dag 1

Köpt massa jord och några plantor till att börja med! När vi väl satte händerna i jorden insåg vi hur mycket längre tid det här skulle ta än bara en dag.. Den här rabatten hade ingen rört på säkert 5 år vill jag mena.. Igenväxt utan dess like. Rabatten liknade mer en gräsmatta med några smultron och rosbuskestubbar än en rabatt med ogräs i!! Vi kom fram till att ta ut så många smultronplantor som möjligt och försökte rädda rosbuskarna, resten ska bort! Men med en liten under armen får vi fortsätta till helgen!

Räkor till Lunch, strålande solsken! Kan d...

mms_img31729 (MMS)

Räkor till Lunch, strålande solsken! Kan det bli bättre? William låg och sov länge men nu är han vaken :-)

Sagolika små blommor alldeles vid husvägge...

mms_img62914 (MMS)

Sagolika små blommor alldeles vid husväggen är godis för både ögon & själen! Vårkänslorna bara fladdrar runt i kroppen på mig idag :-D

Godmorgon Världen! Har är vi duktiga och ä...

mms_img22826 (MMS)

Godmorgon Världen! Har är vi duktiga och är igång med den dagliga morgonträningen (lite senare än vanligt dock) lilla William har blivit så duktig. När han ligger på magen sträcker han sig efter föremål och vrider sig runt som en klocka typ när leksakerna ligger på sidan om honom. Men rulla runt själv har inte stått på schemat ännu, det får jag hjälpa till med :-P fast inatt var han väldigt bestämt att få mat och när jag var jämt liiite seg så spännde han upp rumpan och rullade NÄSTAN runt.. ^^ flaskan vägrade han ta så det var bara att amma till slut. Nu ska vi göra oss iordning för att senare möta upp Rebecka vid Växtriket och inhandla Blommor och jord för idag ska vi planera, plantera & fixa till hennes nya Trädgård! :-D Ha en bra förmiddag Allihopa!

Bakning ikväll!

Efter en heldag i solen må jag medge att jag är helt S L U T! haha :p har burit in lite ved så ska jag elda ikväll så det inte är så himla kallt imorgon bitti. Nu har jag även "checkat in" biljetterna till mormor & morfar så dom tar sig hem från tyskland igen :P dom åkte ju dagen efter dopet hem till tyskland men där blir dom inte länge som tur är :) redan nästa helg skall dom komma hem igen :D William sover på soffan och det har har gjort ett tag nu. Det tar på kraften att växa och gro som en liten grodyngel :p hihi
Nu ska jag sätta igång och baka några Chokladmuffins att mumsa i mig när jag ska se på En unge i minuten ikväll :) Som för övrigt är årets bästa dokumentär (tycker nog dom flesta mammor/ gravida där ute!) och som så många andra, JA, JAG GRÅTER varenda gång jag med och blir såååå Bebissjuk :) Nej, egentligen heter det GRAVIDSJUK! ^^ Jag kan inte undgå den underbara härliga känslan av att vara gravid :) Men de e att gött å va tillbaka i sin vanliga kropp igen åxå ;) Det har gått fort å bra att gå ner så nu får jag väl njuta av mina nästan magrutor ett tag tycker jag ;)
Recept på Muffinsen kommer upp på min MatBlogg under kvällen ;)

Puss Å Sussa gott alihop KRAM!

Vårkrukan jag gjorde på Växtrikets Vårkurs...

mms_img55757 (MMS)

Vårkrukan jag gjorde på Växtrikets Vårkurs förra tisdagen. På stenen står det "Välkommen Hem" och jag blir lika glad varje gång jag ser den :-)

Här uppe på balkongen (som vi vårstädade i...

mms_img23174 (MMS)

Här uppe på balkongen (som vi vårstädade igår) mås det bara gött när solen nere har försvunnit. Har just hängt upp lite tvätt.. Vi har i stort sett varit ute precis HELA dagen sen klockan 11, William iklädd bara body och MammaMu korta jeans och BH ^^ Det är en fördel med att bo på landet. Mitt mål idag har ju varit att städa undan helgens tråkigheter, men när det är såhär fint väder så kan allt det andra gött vänta tycker jag! :-) nu får jag fortsätta leka med min lilla bus. Ha de gött så länge! KRAM

måndag morgon

en ny vecka och helt fantastiskt väder :) Men mina uppgifter idag är inomhusbaserade :( och  det betyder att  jag måste passa på att fixa med sånt jag inte kan göra när William är med eller vaken så nu får jag skynda mej å passa på medans han sover :) Ser att mina helginlägg inte kommit ut ännu, men det har jag inte riktigt tid med just nu.. Höres senare :) KRAM

Tycker ju tyvärr att det här Tidningsinläg...

mms_img10364 (MMS)

Tycker ju tyvärr att det här Tidningsinlägget är helt fantastiskt! Som jag tidigare sa, det finns många olika vårtecken, här är det då norskarna kommer ^^

Nu idag är det vårväder här i Strömstad. J...

mms_img56302 (MMS)

Nu idag är det vårväder här i Strömstad. Jag är aningen trött efter gårkvällens kalas där vi inte var hemma förän kvart över tre imorse och William var klarvaken åtta imorse som vanligt :-P Inget blir som planerad denna helgen, Just nu är vi på väg upp till Finnpå igen för J har glömt sin mobil där igår.. Har källsorterat på vägen och så ska vi vattna blommorna hos mormor också.. Fullt upp här på förmiddagen :-P Önskar alla en god morgon & dag :-) så hörs vi senare! (måste bara tillägga att dehär inlägget är ifrån igår, söndag ..)

kalas & grillning

Nu blev jag sur när min text försvann!!! Gonatt alla

BVC NO. 9

Vi va iväg och vägde lilla Prinsen och nu väger han lite över 7300g och är hela 68 cm lång
Lycka med 2 sprattlande tjocka ben :D

Vårkurs på Växtriket

HejHopp allihopa :-) datorn och internet strejkar som vanligt men eftersom jag har fått ordning på bloggen i mobilen så är det ju ingen jättepanik.. Bilderna kan jag däremot inte sätta in via mobilen (töligt) så dom får vi vänta på! Själva kursen igår var lite oväntat mindre av en kurs utan mer en "gör vad du vill" inspirations kväll :-) Först visade dom oss lite olika vår och påskdekor att göra själv... Sedan var det fritt fram! Vi kunde va VAD vi ville i affären och göra HUR vi ville :-) för min smak lite för fritt då jag inte riktigt var beredd på att få välja helt själv, men när man väl kom igång så var det svårt att sluta ;-) alltihop satte jag ihop 3 krukor med blommor. En att ha ute med Påskliljor och Krokusar, lite pynt och stilrent i gult och lila, en till sovrummet med en vit Orkidé och 2 små rosa blommor I glaskruka och en mindre glaskruka till Williams rum med ett hjärta i, passande till tapeterna: GRÖNT! Jag blev supernöjd och vill börja jobba där NU!!! Haha :-P Ha en god natt allihopa

Mobilbloggförsök Nr. 15236...

Skulle det här äntligen fungera? Har hur länge som helst försökt blogga via mobilen men inläggen har aldrig publicerats utan jag var tvungen att "aktivera" dom via datorn.. Töligt..

Pepsodent

Jag har fått reda på att jag ska vara med i en undersökning om Pepsodent Tandkrämen så jag ska få skickat hem ett paket och testa i några veckor. Mer om det när jag har fått paketet och instruktionerna :) Tack Å Hej

Nu är det gjort!


Såhär cool får man vara när man shoppar med Gudmor Rebecka & Gudmormor Lise :)


Tjoo :) Nu har jag lämnat in CV på Babyproffsen & SportShoppen på Nordby. Skall bli spännande och se OM man får jobben :) Som sagt gäller det enbart helger och röda dagar på Willes pappa inte är ledig andra dagar.. Nu sitter vi här och har fikat hos Beckas mamma och lillfisen sover så gott i soffan. Han hade lite svårt å varva ner men det gick, lilla hjärtat :)

Slut på pausen ?


Visst är det inbjudande att komma hem till oss?! ;)

Jag har tagit en mer eller mindre väntad paus från bloggandet då det inte riktigt går att trycka ihop att vara mamma, ta hand om hus & djur och sitta vid datorn, sova & laga mat på bara 24 timmar HELT ENSAM! Men jag hoppas och tror att jag ska kunna ägna mig åt bloggandet varannan till var tredje dag ialla fall för utan bloggandet är jag inte riktigt mej själv! Nu kan man ju undra VARFÖR i hela världen gör du det?? Jo, jag mår bra av det helt enkelt :) Att dela med mig av mina tankar och åsikter, men även ta del av andras! Jag vet att många läser här och hämtar inspiration och mod till att orka med eller prova nytt! Nu är väl detta ingen megablogg (typ plats7600 nånting..) men jag vill inte slå på stort utan bara vara mej själv i den här lilla rutan :)


glöm nu inte bort att rösta om du ännu inte gjort det!
Klicka på bilden för att komma till tävlingen :)

Jag har myyycket att berätta allt som hände förra veckan, men imorgon väntar en jobbintervju på Nordby då jag funderar på att öka på inkomsten lite så småningom. Mammapengarna är ju ingen förmögenhet direkt och för att unna sig lite (och bland annat komma igång med mitt lillalilla företag) behövs det lite mer kapital än såhär :) Vi får se hur det går men jag måste verkligen packa ihop lite grejor då vi ska vara hos Rebecka hela dagen.

Imorgon kväll ska vi då på Vårkurs på Växtriket så då hoppas jag kunna få massa inspiration till mitt lilla projekt :) Efter en heldag i solen sover nu lilla Fisen gott och för mig får det bli natten nu med :) Jag ska verkligen försöka skriva igen på onsdag så kika in vetja :)

Ha det bra alla goda och glada <3 PUSS!

gammalgammalgammal  bild.. ;)

Sömnig söndag..

Meningen var att vi skulle hjälpas åt att dra fram och göra rent alla maskiner idag så vi kan lägga ut dom på nätet och sälja dom innan dom rötar ihop hela högen.. Men såklart så sov inte William så länge så jag fick gå in och lämna gubbarna göra sitt jobb! Men när fisen fick mat runt klockan 14 så somnade både han och jag i soffan.. Så där låg vi i 3! timmar :p Inte konstigt att man är trött när man har en matglad bebis som helst av allt äter på natten.. inatt har jag varit uppe 4 gånger och matat han.. att jag ens har så mycket mat till han förvånar mig lite :s men hans kropp behöver väl mer nu när han är 4 månader.. Det är ju nu man går äver till annan Mjölkersättning om han skulle vart flaskbarn.. Jag får vara glad så länge jag kan amma för fy va dyrt det är med ersättning och allt pulver man annars vore tvungen att köpa! Att man ens gör det är otroligt. Nej, hej för amningen :)

Busy Saturday

Igår har det varit fullt upp. Tillbringade nästan hela förmiddagen på Nordby och lämnade tillbaka några saker jag köpte förra veckan då jag ångrade mig och insåg att jag inte behöver det mesta jag köpte ändå.. mest inredningsmässigt då.. Lämnade in lite guld så man får lite pengar i kassan och kollade efter kläder till William men hittade inget fint. Sen blev det en god efterlängtat Lunch bestående av inget annat än Sushi :)
Fisen fick mat i bilen då det var proppfullt med norskar (vad annars på en lördag) och sedan bestämde vi oss för en tur till Torp! Varför? Jag vet inte. Meningen var att jag skulle spendera förmiddagen själv och fått ventilera lite i fläktaggregatet, men så var inte fallet.
Om vi fyndade eller inte vet jag inte men jag köpte några handukar på Jysk då dom vi har nu är ålderdomliga och hör hemma på ett Museum! Även en Toalettstol fick följa med hem :) Vi skulle bara ha en ny sits men bara den skulle kosta 800 spenn så då tog vi en hel stol för 1800 då den på övervåningen också har lämnat in sitt testamente.. :p

På hemvägen svängde vi in hos Gerd & Bengt och fick oss varma smörgåsar och William fick hälsa på hunden Tora :) Trevligt var det! Han har för övrigt skött sig jätte bra och har bara varit glad den lilla fisongen :) Undrar vad som försiggår i det lilla huvudet när han får så många intryck på en och samma gång!? Lilla älsklingen min!

Finaste Buketten!



den här fina BlomBuketten överraskade hjärtat mig med i torsdags när hab kom hem, 3 timmar tidigare än vanligt dessutom. Gisso om jag blev gald :)
Tack!

Sussar gott här nu :)



älskade lilla bebis
min bebis

home is where your heart is

Träningsblogg!

RSS 2.0