Den dagliga morgonpromenaden resulterade i...

mms_img54872 (MMS)

Den dagliga morgonpromenaden resulterade i ett hav av Karl-Johan och några få Kantareller :-) Eftersom vi plockade sisådär 3kilo svamp redan i måndags är jag rätt trött på att äta mera av dem så dom här skall torkas har jag bestämt mig för :-) Svampsoppan jag gjorde var mer ett koncentrat som jag har fryst ner i småportioner så det är bara att tina upp sedan och späda ut med vatten och grädde :-)

Det största och mest värdefulla i mitt liv...

mms_img54867 (MMS)

Det största och mest värdefulla i mitt liv vilar i syrrans knä ikväll :-) Har gjort eftersom dom precis åkte hem igen. Men såhär har jag väl känt mig både igår och idag! Har jobbar hela dagen igår vilket jag verkligen inte skulle ha gjort! Torsdag till Lördag har det ju varit full rulle och lite sömn, lika som natten till igår och att stå i en butik och vara trevlig och hjälpa kunderna när man knappt kan stå upp av trötthet funkar bara inte så igår efter jobbet fick jag 2 äppelkakor, eller en paj och en kaka, en av John och en av mammi :-) sen gav jag William Välling och så somnade vi i soffan båda 2 runt kl21 Ändå mådde jag som en rutten fisk idag och kom aldrig igång :-( hängig och trött är vad jag är! Men i eftermiddags drog mina fina två systrar ut mig för en liten promenad med vagnen för att få lite syre i kroppen och det kändes verkligen bra! Inte nog med det fann tjejerna drygt 4 kilo svamp på den lilla promenixen.. Otroligt mycket som tog hela 2 timmar att rensa, men nu har vi svampsoppa tills nästa år känns det som :-P hihi. Nu i eftermiddags läste jag i 'Vi Föräldrar' tidningen att, jag citerar: "Att flytta är en jättestor omställning; i olika undersökningar är det nummer 2 på stresslistan, efter skilsmässa och dödsfall." Inte undra på varför vi har haft det som det har varit. Flyttan 3 ggr plus en graviditet förra året, det var 2010, och nu är nästa flyttlass närmare igen än vad vi någonsin kunde ana.. Snacka om att aldrig få 'landa' eller ens känna sig hemma någonstans!! Bara för att så har jag räknat ihop alla mina flytt under min livstid, hela 14 adresser har jag haft. Det betyder, om jag inte har räknat helt galet, att jag i genomsnitt har flyttat var 18:e månad. Men vet ni, jag ska lägga mig till min lilla snos på soffan och vila mera, för soffan är iallafall MIN!! jag känner mig ju sååå sååå så dålig. Hoppas ni hade en bättre start på veckan än jag hade. Gonatt :-)

Sedan 9 imorse är vi igång igen här i Scan...

mms_img54866 (MMS)

Sedan 9 imorse är vi igång igen här i Scandinavium. Jag var verkligen inte den piggaste Konsulten imorse men nu går det bättre! Vi har precis ätit Lunch, som ni ser på bilden, någon pastasallad& färska räkor. (hela 11 stycken såna här 10 meter långa bord..) Dock kände jag ingen smak av något, inte så konstigt kanske, men nu är vi goa och glada i magen! Jag är SUUUPER TAGGAT till att sätta igång och jobba så fort jag kommer hem igen. Så håll i era telefoner mina damer (och herrarna, vågar ni prova något nytt??) Mitt mål skall vara den röda Kavajen, det har jag bestämt mig för igår på utbildningen, och så skall det bli! För att byta samtalsämnet lite så saknar jag min lilla Fisen där hemma nått så fruktansvärt mycket så det kommer tårar så fort jag tänker på honom, är det normalt??? Är tvungen att ta upp mobilen med jämna mellanrum och kika på några bebiskort så jag inte börjar storböla mitt i allt. Och tänk på sminket! ;-) Nej jag längtar hem men jag ångrar inte en sekund och inte ett öre som jag lagt på Seminariet, utbildningen och allt.. Inte att förglömma att bara hela festligheten runt ikring var ju värt det. Nu får jag köa till toan tror jag :-) THINK PINK!

Awards Night 2011 Tell me, We are gorgeous!?

mms_img65925 (MMS)

Awards Night 2011 Tell me, We are gorgeous!?

Klockan 7 imorse ringde TELEFONEN på rumme...

mms_img65924 (MMS)

Klockan 7 imorse ringde TELEFONEN på rummet, täckning.. men jag har varit vaken ett antal gånger under natten i väntan på att en viss liten person skall väcka mig och vill bli matad.. Meeen jag insåg snabbt att hur många gånger jag än skulle somna om och vakna igen så kommer jag ju ligga kvar ensam här på mitt lilla hotellrum. Mer eller mindre ensam får jag väl säga! ;-) Det var skönt men ovant att vara utan William, vilket är FÖRSTA GÅNGEN i 2 nätter. Det går bättre än jag hade förväntat iallafall.. Kanske för att dagen hittills har varit späckad med upplevelser. Lade ut en liten kort film av inledningsceremonin imorse på min FB för er som vill kika in hur fantastiskt vi har det här! :-) Halva dagen är nu avklarad och ni ser på bilden att det är rätt bra packat det schemat :-) Just nu ligger jag på rummet igen i lite av ett matkomatillstånd och vilar fötterna en stund innan jag skall göra mig iordning och svepa in mig i min sidenlångklänning :-D ikväll är förväntningarna höga och dom som har varit med en längre tid lovar en enastående upplevelse! Lite påkostad "American StyLe" Sägs det så jag ÄR TAGGAT!! :-D För övrigt så har jag införskaffat mig en ny handväska (schhh, säg INGET till John!) och lite annat smått och gott som underlätter och är bra att ha till jobbet :-) Nu ska jag vila ögonen lite :-) Ni kommer säkert att läsa om kvällen senare inatt när jag landat i sängen igen, möjligtvis en liten uppdatering på Fejan med en eller annan bild, annars så ses vi senare :-) KRAM

Vilken kväll! Mary Kay seminarie 2011 är j...

mms_img50198 (MMS)

Vilken kväll! Mary Kay seminarie 2011 är ju över all förväntan! Det står Mary Kay över hela Göteborg känns det som :-) Affischer, Flaggor och parkeringsskyltar.. Glitter och Glamour :-) Kameran är under all kretik så här får ni kvällens bästa PHOTO! Är ju sååå sååå himla nöjd med klänningen jag köpte och håret jag klippte i tisdags :-D känner mig så otrolig snygg (IRONI!?) hihi. William har sin första MammaLediga helg, och det svider lite i mitt hjärta, samtidigt som jag känner att det är otroligt skönt att skippa det "ansvaret" jag annars har DYGNET RUNT i några dagar. Men nu måste jag sova (försöka åtminstone) har ett enkelrum här på Arena Hotell med fönstret ut mot gatan.. Undrar hur det kommer å gå Haha^^ :-) Imorgon väntar en heldag med utbildning och ännu mera Glitter och Glamour :-) C U

'Jag kan kasta alla mina planer över båtka...

mms_img50196 (MMS)

'Jag kan kasta alla mina planer över båtkanten. Man skall aldrig planera längre än en dag framåt!' eller något liknande skrev jag på min FB-STATUS lite tidigare idag. Faktum är att det lät så himla dystert så några kommenterade med lite uppmuntringsanda.. Men det var ju inte alls som jag menade :-) Jag såg det ur en god synvinkel och tycker att mycket mycket bra ligger framför mig, oss :-D Än så länge kan ni ju klura lite på denna, några ledtrådar kommer det lite varstans ;-) Men "Foten på gasen" har det ju varit här, full rulle huuur länge som helst! Senast nu har vi ju varit i Tyskland en sväng och hälsat på kusiner, morbror, fastrar, gammalmormor och ett antal gamla goda vänner! Det var otroligt skönt att få vara lite sig själv igen och bli igenkänd som den "Sanja" jag faktiskt är och alltid har varit. Fullt upp har det varit även nu efter resan och imorgon bär det ÄNTLIGEN iväg på Mary Kay seminarie i Göteborg! Som jag har längtat :-D att få vara mig SJÄLV i hela 24 timmar. Det bara måste jag njuta av för fler såna helger blir det nog ont om. Jag hade längtat lite efter SeptemberMånaden eftersom jag tror/ trodde att denna skulle bli mycket lugnare än dom senaste 17 månaderna, men även det verkar nu vara ett minne blått.. Blått som havet, och lååångt bort som självaste horisonten.. En otrolig onödig kalashög håller på att välla över oss.. JAG tycker att folk över huvudtaget kalasar på tok för mycket!! Kalas hit å dit hela hela tiden.. Och andra sekunden hör du tanterna gnälla över att Tiden Inte Räcker Till, Undrar Varför Man Känner Sig Så Utbränd Och Får Ångest Och VARFÖR Man Aldrig Aldrig Klarar av Att Nå Sin Drömvikt.. Ta en liten bulle och fundera över saken.. IRONI! Men så är det ju. Fokusera lite mer på livet och njut av dom få små stunderna i stillhet. Gläd Dig och lär Dig uppskatta dom små tingene i livet <3 Gonatt från mig, lilla HormonMonstret ;-)

Hittade ett ofullständigt inlägg här i mob...

mms_img23860 (MMS)

Hittade ett ofullständigt inlägg här i mobilen, I fredags fick vi hem lite Whisky Ost på posten och MMMH SÅ GOD DEN VAR! Som så lyxigt hade vi eds i helgen :-) Sen har vi på gång lite annat men det är hemligt ännu ;-) Gonatt mina sköna Bönor :-)

Scars just show us where we've been in lif...

mms_img36881 (MMS)

Scars just show us where we've been in life. They do not decide where we are going! Jag undrar alltid vad min gammalmormor hade för barndomsdrömmar en gång i livet. Om 2 månader fyller damen hela 90 år. Jag undrar vad hon skulle säga om sitt liv om hon tittade på livet som femtonåring. Och Jag Undrar hur mitt liv ser ut om 5 år!

Bakom oss ligger det sisådär 1370km körnin...

mms_img63585 (MMS)

Bakom oss ligger det sisådär 1370km körning runt i Berlin & Hannover. Williams första stora resa med andra ord. Gissa om han är trött på att sitta i bilbarnstolen, mammas & pappas ivriga uppmuntrings försök och livet i allmänhet.. Nej, så farligt är det verkligen inte! Han har skött sig otrolig bra och vi tackar den fantastiska nya bilen för en lyckad premiärsemester. Kort och gott befinner vi oss någonstans i Hallands Län i någon trafikstockning och Williams tålamod (liksom vårt) börja sina ordentligt. Därför har vi bestämt oss för att göra något vi länge velat göra (som en stor del av sveriges befolkning?!) att mellanlanda på Ullared och sträcka på benen :-) När vi ändå är i krokarna menar jag ;-) Nu ser jag precis att det hänt en förfärlig trafikolycka längs fram som vi måste ta oss förbi.. Ambulans, polis och assistanskåren står på plats och det ser inte alls bra ut :-S hemskt när sånt händer. Mindre bra avsluta på inlägget, men vi har haft en fantastisk semester där hemma i Berlin, med mycket sol och glädje :-)

Ja, vi har det bara underbart här i tyskla...

mms_img63582 (MMS)

Ja, vi har det bara underbart här i tysklands huvudstad, Berlin! Varmt och skönt. Mitt hjärta studsar och William är överlycklig av att få plaska i det svalkande vattnet :-) Imorgon bär det iväg till ett ställe som betyder otroligt mycket och har format mig till den personen jag är idag, spännande! :-)

Efter 48 mils körning och 24 sammanhängand...

mms_img55513 (MMS)

Efter 48 mils körning och 24 sammanhängande vakentimmar längtar jag efter en god frukost på båten och sedan en mjuk och härlig säng ;-) William har varit halvnöjd dom sista 5 milen så nu kryper och klättrar han glatt omkring i bilen :-D Här i den nya bilen blir knapparna tryckta på, tutan testad och rutorna vimsig körda, ALLTING skall helt enkelt undersökas! Hihi :-)

När jag var i köket för att breda mig någr...

När jag var i köket för att breda mig några smörgåsar, satt William som vanligt i hallen och lekte med sig själv. Plötsligt blev det tyst så tystdär ute och efter några minuter hörde jag två ansträngande men ack så glada "suck" Jag gick ut i hallen för att se vad han sysslade med. Då satt han hela 3 steg upp för trappen och gav mig det största smilet han kunde få fram. Vilken Buse :-)

Helgens projekt - Att gjuta i betong

mms_img55512 (MMS)

Helgens projekt - Att gjuta i betong

Puss på Er! Idag ska vi åka till stranden ...

mms_img73500 (MMS)

Puss på Er! Idag ska vi åka till stranden igen och bada i det underbara salta vattnet :-) Vädret har varit mer än perfekt dom senaste dagarna. Vilken underbar sommar vi har :-) (TISDAGENS INLÄGG)

Nära ett nervsammanbrott, men nu sitter de...

mms_img55510 (MMS)

Nära ett nervsammanbrott, men nu sitter den äntligen! :-) Över huvudtaget är jag inte alls långt ifrån att gå under! Dom senaste veckornas händelser har mer eller mindre tagit knäcken av mig och det sista som höll mig vid liv.. Låter tragiskt men jag vet inte var jag ska energi ifrån, eller var ens jag finner lugnet för att kunna försöka tanka den..?! Det är bara att andas och köra på, Hej så länge :-)

home is where your heart is

Träningsblogg!

RSS 2.0