Inte så bra..

Halvvägs på min springtur igår så märkte jag hur djup träningsvärken verkligen satte sig i låren å rumpan.. körde intervaller i lördags efter springturen å lite styrka därefter ute på gräsmattan å provade lite nya moves :-) det gav verkligen resultat!!

Men idag mår jag faktiskt desto sämre.. träningsvärk så änglarna sjunger å jag hade otroligt svårt att sova bekvämt pga denna. inte heller spratt jag upp ur sängen utan rullade ur den :-P haha illa :-)

Jag har också märkt att allergitabletterna jag tar försämrar min kondition nått så fruktansvärt å jag blir helt dåsig av dem. Igår snubblade jag ständigt över mina egna fötter å drog huvudet rätt i ett antal spjut som kläderna hänger på.. flera gånger om.. Då var jag rätt trött på mig själv :-P

Men nu ska jag förhoppningsvis kunna dra ner på tabletterna något. Förbannade Gråbopollen!!!

MAKE YOUR CHOICES AND LIVE YOUR DREAM! <3

*



6veckor

Ja, ni ser :-)

*



Strong Sisters

Måndag å Tisdag fick jag med mina små systrar ut på en springtur å igår blev det även lite styra efteråt.

Jag känner mig ganska liten å nätt bredvid min 12 år yngre sis ;-)

*



Almost done!

Nu är det bara fyra dagar kvar på denna jobbmaraton med en ledig dag emellan, på måndag välkomnar jag mammaledigheten med öppna armar igen :-D Å då kommer tiden gå ruskigt fort.
Nästa onsdag börjar nämligen min lilla WilliamFis på dagis!! :-D

Håller formen!

Trots att jag denna veckan inte kunnat träna (inte får..) är jag nöjd över vad vågen visar. Jag har otroligt svårt att stå still i kilona när jag inte tränar utan brukar skena iväg ganska lätt 3-4 kilo uppåt då jag är ett matvrak ;-) men jag har orkat hålla mig i skinnet gällande matintag och det är ett stort steg för mig!! :-) Och nej, jag vill inte banta eller något. jag vill hålla mig på mina 64kilo och omvandla fettet till muskler! Siktar verkligen inte på att bli ett benrangel med storlek 34/36 å noll stabilitet i kroppen ;-)

*





*

STRONG IS THE NEW SEXY!

*

Mammamagen har jag också börjat inse att den helt enkelt bara får hänga där den gör!! Jag är ju inte 17 längre ;-) Tur att den inte alltid syns på bilderna dock ;-)

Ha en finfin dag <3

home is where your heart is

Träningsblogg!

RSS 2.0