En liten bebis stor som en femma :)




Ja, nu är jag lite desperat känns det som, men jag har läst att räkan i magen nu i v 17 väger ca. 170 gr och det motsvarar ca 18 stycken femkronors mynt!

Ja, jag har haft lite dåligt att göra på jobbet här på mörakvisten.. men det ordnar sig ;)
Alltid kul att använda dom dära små gråa hjärncellerna till något klurigt :D


What A Wonderfull Day

Eurovision Song Contest 2010





.. är ju nu över och det blev förvånansvärd TYSKLAND som tog hem segern!! :) Jag har varit helt neutral när det gällde valet och min personliga favorit var faktiskt ISRAEL!  Men Lena har visat oss att det går att gå ifrån helt okänd till världskänd på bara några veckor!
Det ni! Och bara detta är ett pris värt!






Stefan Raab
med sina omöjliga idèer om att göra ESC 2010 till en Express-Idol-Show har helt klart lyckats! Han är nog en av tysklands mest berömda (och faktiskt roligaste) komedien (TV-profil skulle jag nästan säga!) Allt har tar i blir till guld (om man får lov att säga så..)
Jag har inte alltid tyckt om honom! I början var jag lite skeptisk till TV-showen han hade i början. Men den var ju faktiskt en riktig WOW-faktor i tyskland. Men med tiden och fattade även jag tycke för honom och inte minst för hans humor! Den är utan dess like - och ibland lite hård ;)


Hur som helst så gratulerar vi GERMANYs Lena och Herr Raab till segern..





..och tackar Norskarna för ett UNDERBART program där vi verkligen ALLA har delat en speciell upplevelse
!
Ni har verkligen gjort ett JÄTTE BRA JOBB och allting utan avbrott eller komplikationer.
Bortsett från Spanien som fick en atatist mer under några  sekunder - då kan man ju infråasätta säkerheten lite grann, men som tur var så gjorde han ingen illa.

Thank you everyone for an amazing Show och så suveräna framträdanden iår, 2010!

Minus: Grannröstandet är dock lite irriterande!! Fy skam för detta!



 

Mors Dag

Det är la en fin gest att visa sin mor hur mycket man uppsakttar henne :) Men det är tråkigt att Allmanackan måste tala om för oss NÄR vi skall VISA detta och att det är NU det är dax att öppna plånboken till en bukett, middag/lunch, chokladask (som dom ändå inte vill ha pga vikten..) ja, och allt det där!?!? Jag tycker att man när som helst skall kunna uppvakta sin mor (OM) man nu känner för det precis vilken dag på året som helst.


Nästa år får väl jag också fira morsdag ;) Känns lyckligt :) Men men.. jag tycker ändå alltid tvärs emot allt och alla ;)
Naturligtvis tycker jag också att den dagen är en mysig idé och att det är ett bra tillfälle att mötas upp när man annars inte tycker att man har tid eller möjligheten att träffas :) Som jag då som bor så långt bort från min familj (och dessutom måste jobba!!) blir det lite svårt att åka dit nu. Men jag åker ju hellre upp när jag är ledig och inte behöver känna stress eller att någon/något TVINGAR mig till det :)

 

 


Idag har faktiskt Johns mor varit på besök en sväng innan jag åkte till jobbet. Hon fick en liten princesstårta av honom och vi en buske.. ja, nått blomaktigt iaf ;)
Också har vi hunnit att gräva upp Rabarber vid nån öde gård och plantera den hemma.. nåja, vill han ha den får han ta den.. Jag är inte så förtjust i rabarber :p Håller mig till min krusbärsbuske ^^

Uff vad jag är trött hela tiden!! Skall bli skönt med semester känner jag!! Längtar så till Värmland så det skriker om det!! Vill helst flytta tillbaka NU!!! Mina lediga dagar skall jag nog planera väl och vill tillbringa massa tid i Gunnarskog OCH Sunne!! :) Men det blir ju inte förän om en månad. Ser ändå fram emot det :) Sen vill jag inte heller att tiden skall gå för fort heller. Försöker att verkligen NJUTA av varje dag och vill känna lillen i magen :) Känns ju så underbart <3 Känna gör jag ju inte mycket, men jag tror fast på att gurkan känner på nått sätt om jag är uppmärksam på vad den håller på med! Vi hänger ju trots allt ihop och jag måste tänka mycket på att allt jag gör och känner påverkar Minimi.



Sitter kvar på jobbet till 22.30 och dinglar med benen tror jag. Här händer det inte så mycket mer ikväll skulle jag tro ;)


Ha en underbar kväll alla
Puss*

Spa Dag före jobbet

Efter en kall och jobbig natt där jag inte visste hur jag ville ligga för att kunna slappna av, drog John äntligen upp mig ur sängen kl 10.00. Precis när vi skulle bege oss ut till bilen för att åka in till stan på fika så upptäckte jag något gråsvart på mattan i hallen.. 'Undrar vad det är för råtta som Kitty har släpat in nu då', tänkte jag. Men när jag slängdedit blicken igen såg jag att tösa hade fått sin kattbebis, och den var död :( Hemskt! Usch så ledsen jag blev. Vi försökte att kanske få liv i den lilla kroppen, den var ju ändå varm och hade legat där i max 10 minuter. Men även det är för länge för en nyfödd som inte är frisk. Efter många försök att få Kitty till att bli intresserad av den lilla saken så la jeg den i hennes korg. Hon la sig bredvid och började tvätta den men höll inte på länge. Nu tror jag att efter 2 timmar John har begravat den.

Vi åkte till stan och fikade på KaffeDoppet.
Kl. 12.00 var det då dax för min behandling :)
Lite öm i magen och ledsen begav jag mig till Spa och bytte om. Visste inte riktigt vad som skulle vänta mig men snart fick jag reda på att det skulle bli en Aqua Scape - Snart Mamma!
Jag måste säga att Aqua Scapen är HELT UNDERBAR!! :)

Nu blir det jobb till 22.30

Höres
Ha en TOPPEN DAG! :D

Daaaaah - LÄS MIN BLOGG!!!

Googla detta och tryck på BILDER så förstår ni med en gång, vad jag menar - DESPERATA MÄNNISKOR


(Den här bilden har inget att göra med min blogg. Källa: google.se)



Ja, det är många som skriver så i Rubriken eller Comments..
Men man kan ju inte tvinga människor till att läsa något dom inte är intresserad av! Det har man gjort med oss i skolan i många år: Läs den boken, gör en sammanfattning av den här romanen etc.. NU, när vi faktiskt får bestämma själva, vad och när vi vill läsa, så läser vi bara det som ligger i vårt intresse. När nu någon bloggerska tycker att LÄS MIN BLOGG, men inte vill, så har det antagligen inte varit skrivet något intressent i den tidigare, eller bloggerskan har helt enkelt satsat på fel "publik"!!

Jag vet inte hur det ser ut i för min del, men jag skriver det som händer i min vardag och det jag annars hade pratat med någon om, om jag hade någon att prata med vill säga :) Men nu har jag inte det precis här i min lilla sumphöla. Så är det bara ;) Om ni vill läsa detta, är ju en annan femma. Jag är säker på att det finns ett hundratal BRA bloggare, som skriver bra och mycket, men ingen vill läsa detta. Dom flesta är ju mest interesserad av MODE PARTY SKVALLER och litge STRUEPLAN eller vad man nu skall kalla detta.

Men livet är så mycket mer än så.

Jag tror fast på att människor som bloggar vill dela med sig sin åsikt, tankar och upplevelser etc.. Det är ju också helt OK, men du kan ju inte TVINGA NÅGON att vilja läsa detta och kräver att hälften av befolkningen skall tycka att JUST DU är intressantast i hela världen. Då är det något som fattas i ens liv!

Nej, NU skall jag gå och hänga upp tvätten och greja på kontoret och KANSKE ta nått kort på magen ;)
Är ju ledig idag och vädret är sådär så jag håller mig inne :)

Höres då :)

Ha en UNDERBAR DAG ALLA! <3

En hel vecka - Vecka 14 -

Nu har tiden gått så himla fort så jag hinner aldrig uppdatera min blogg :/ och när man väl försöker kommer nått emellan, eller KARL förstör den -.-

FREDAG

Nåja, förra fredagen har John och jag tagit oss en promenix i stan, lunchat på Vidån, köpt blommor och sedan grillat gött med gänget på Finnpå :) Ett litet hemskt bidrag där jag tyckte att det var varmt och skönt med min halsduk på huvudet :) Tänk att magen inte syns haha :p Härlig vinkel ->








jA, här dricks det Lama Drit!! XD

Det var faktiskt ingen höjdare att vara en av dom som inte får röra alkohol eller tobal.. :/ men det gick ändå :) Mat fick jag i mig lite, tog ju ett bra tag att sköffla i en köttbit och lite potatissallad, men det gick :) Vi har haft det jätte mysigt och spexat hela kvällen :) Lördag däremot var inte särskilld lyckad.. Maten låg kvar i magen och gjorde sig påminnd resten av dagen :( Att tvinga i sig mat är alltså ingen lösning!! Jag har kommit fram till att jag är den enda personen i hela världen som mår illa! Som mår illa så här kraftigt och SÅ LÄNGE!! Har fan inte hört en enda någonstans som haft dom problemen med mat som jag haft.. Men någon skall väl vara först :p


LÖRDAG

Nu var det dax att kika på Kamin :D vi har hittat våran favorit och planerar att ha den installerad senast i slutet av Juli! Det känns helt underbart :) Tänk såååå mysigt det kommer bli i vardagsrummet :) Längtar nått så in i Norden! <3 Bakfulle Marcus följde åxå med ;) Efter turen åt vi resterna av grillkvällen hos han och Malin tillsammans med Becka och bara myste i solen :) Girlsen åkte sedan till stan för att bada i Kallbadhuset och käka middag. Ja, sen kommer jag inte ihåg mer..


SÖNDAG

Here we come Rabbalshede - hälsa på Johns släkt och äta god lunch :) Sedan bar det av på promenix på landet och kolla på små getungar <3 GUD SÅ SÖTA DOM VA!!! Vi har ju bestämmt oss för att köpa två och låta dom gå i slänten mot bäcken :) Det är fint och mysigt med busiga getter och vi kan ändå inte använda hälften av tomten föratt allting bara lutar.. Så det skall bli spännande :) Kanske får gjort lite getost åxå, hade vart Lyx detta ;)
Klockan 19.00 var det TIME 4 BINGOLOTTO!!:) Men ingen av  oss var värst intresserad av Bröllopsbingo så jag fick kolla lotterna på internet idag.. ingen vann :p Men men. Nästa gång vinner vi igen :D





MÅNDAG


Stökdag på jobbet, lika som tisdag! BRA att man var ledig idag och fick fixat naglarna på EFFEKT! :)
http://blogg.salongeffekt.com/#category0.
http://www.facebook.com/pages/Stromstad-Sweden/Salong-Effekt/110022715851

Höll på att svimma av där ett tag, men det gick bra till slut. Tror inte att jag tålde gaserna så bra.. men men. Fika och promenix på Stan med Jana till klockan fyra idag. Fick köpt ett par snygga tights på Lindex i storlek L (!!) Magen skall ju få plats ;) En snygg Nagellack och skitsnygga strumpor!

Ja, hemma då fick jag bokat biljetter till lilla mormor så hon kan åka till tyskland till gammalmormor igen och hälsa på henne. Hon mår ju inte så bra just nu när Mormors bror hade denna olyckan.. Men bra att han återhämtade sig lite iaf :) Det kommer nog att dröja innan jag åker till tyskland igen iaf! Har bara dåliga minnen av illamåendet av min hemmastad :p men det ger sig väl till slut :)  Medans jag sköte detta hängde mormor upp tvätten och diskade :) Morfar och John planerade inför utbyggnaden, mycket att göra, men det behövs nu när vi skall bli 3 :)

Nu får jag gå och hålla älsklingen sällskap och säga TACK & HEJDÅ till er <3

 

Att sova är skönt

Att sova är skönt, men att sova för mycket är slitsamt! När jag kom hem efter jobbet ca 16.30 satt jag i solen och läste reklamen. Skönt var det inte för det blåste nått så komiöst så när John kom hem vid fem gick vi in. Han började genast städa. Vi hade iofs gjort upp att vi skulle städa tillsammans efter jobbet, eftersom det har varit lite dåligt med motivation om detta från bådas sida.. Jag mådde pyton efter att jag åt lite pizza efter jobbet så jag skulle sätta mig på soffan en stund och invänta åter igen en liten spyattack.. men istället så somnade jag 

*SMACK*

 

Telefonen ringde och jag verkligen rusade upp och svarade >Mammi< J efter att ha pratat med henne i ca 1,5 timmar hade jag ett platt öra.. Direkt efter det så blev det en snabb tur till älven där i fiskade igår ,vi glömde Tiffys koppel.. *stupid* Hemkommen mådde jag riktigt riktigt *SK!T* satt mig i soffan och somnade om, klockan var väl runt 20.30..

Ja, där låg jag.. drömde en helt underbar dröm #-)

 

Klockan ringde 05.15.. men jag sov vidare till 6.16.. [Gaaahh] Jag ska åka om en kvart!! Upp och hoppa, trött som om jag hade partajat hela natten! Jag förstår mig inte på den tröttheten alltså! Hur i HelRoge kan man bli så slapp och slö??

Det första jag ser när jag looker ut för fönstret: FROST!! 

 

Ja, Pizzan var det som skulle ut då innan man fick borstat tänderna L Hemskt!! Säger jag bara. Att det skall börja så igen. Jag som trodde att jag hade kommit över det värsta. Ssss *NOPP*

 

JAG ORKAR INTE MER!!!  När skall det bli SOMMAR??

Det kan ju iaf börja bli varmare förslagsvis.. men nej, Gud är elak!

 

Det är kallt, jag mår pyton

MOTIVATION NÅGON??

 

Kom igen då, nån måste väl kunna ge mig något att se fram emot??

 

*Längtar tillbaka till Gunnarskog – Älskade Skogar







Mitt Värmland <3

 

Jag är väl en skogsmulle då.. ;)

 

 

Sol idag - Solig dag

Tvätten är snart klar - sen blir det ut och njuta i solen :) Jag är lite besviken över att jag missade Zumba passet igår igen.. :/ Men jag klarade knappt av att sitta i lugn och ro. Så fort jag åt något kom det upp lika fort. Jag hade så himla ont hela dagen..
Jag fick lite gjort med mina blommor i alla fall.
Det kändes bra :)


Satt på altan  i solen och grejade lite. Det var skönt :) Härligt med sol. Men det kunde vart en bättre dag. Vi tog oss en promenad bort till Johns gård och så grejade vi lite men veden. Fick mig på andra tankar. men på väg hem så blev det bara värre.. :( Vi hyrde AVATAR och åkte till Alex. Mycket bra film, men jag höll på att dö i soffan kändes det som.. Jag fattar inte. Allt hade gått över. Men igår bara kom allt tillbaka ien känndes det som..



Förrigår var vi på Nordby en sväng efter jobbet - så dum idé att åka på en lördag - plus att det ju var 1. Maj = Norskar högt och lågt!! Fick i mig en halv pizza och köpt lite grejer iaf och sedan var det snabbt hem till Malin och Marcus. Där väntade dom tillsammans men Rebecka och Mattias och 3 kg räkor :D MUMS !! I mig fick jag väl en liten baguett men några räkor på, sedan var jag mätt..
Men mysigt har det varit och det är alltid lika kul att umgås med gänget <3 Men jag önskade att jag bara mådde litte bättre, var lite piggare..

Hoppas innerligt att det gåt över snart, för nu är det verkligen tjatigt att aldrig kunna äta utan att vara rädd för att det kommer upp eller får mig att må dåligt i flera timmar efteråt!!

Skall åka och lämna tillbaka filmen senare idag, sedan så får jag åka till sjukhuset imorgon och ta några prover. Hade helt glömt bort, att jag skulle göra det :s men men..



Förraårets solbränna är kvar..

home is where your heart is

Träningsblogg!

RSS 2.0