Fredagsmätningen

Igår var det dags att mäta sig igen. Skall mäta mig varannan fredag nu när jag har ett ordentligt kostschema och det började jag med för ca 3 veckor sedan. Plus att jag nu kör lite hårdare på gymmet och har börjat med en och annan gruppträning som Bodypump och Easy Line vilket går ut på just muskelstyrka och kondition.

Bröst -1cm
Midja -2cm
Mage/slapp hud +-0
Rumpa -2cm
Lår höger -2cm
Lår vänster -2cm

-Så jag är helnöjd!!! :-D

*

Jag äger ingen våg så den biten droppar jag helt. Har ingen målbild heller av hur mycket eller lite jag vill väga då vikten faktiskt är oväsentligt. Alla kan banta å sluta äta.. men inte alla jag äta å träna rätt så att man får en stark å pigg kropp. Och det är det jag vill. Se mig i spegeln och vara nöjd över min krya å starka kropp! :-)
Då spelar vikten faktiskt ingen som helst roll!!

Jag hoppas på att kunna få ett nytt träningsschema framöver men vi får se..

Nu ska jag upp å käka frukost. sen jobba. Kaminen är redan igång å Tiffy är rastad :-)







*
*
*







*
*
*







*
*
*




CHOICES

Jag läste någonting väldigt intressant på nätet nu imorse vilket handlade om att livet var full av just VAL!

Allr som händer i ens liv har man på sätt och vis valt själv i och med just dom valen man gjort tidigare i livet.

Och det är ju så sant!!

Jag har ALLTID ett val och det är, i slutändan, ALLTID JAG som väljer att göra/ inte göra.
Jag väljer utifrån omgivningen, hur jag påverkas, hur långt jag orkar tänka vidare om hur just det här valet förändrar/ bibehåller situationen osv osv... så man borde aldrig någonsin kunna skylla på någon annan, än just sig själv.

Nu pratar jag om en vuxen person som är frisk i huvudet för övrigt ;-)

Mina val i livet har gjort mig till den jag är idag, mina val har fört mig hit, där jag är just idag. På grund av mina val, mår jag son jag mår, just idag:

My life is just perfect!!

Såklart finns det en del saker som småskarvar i skon, men dessa kan man så småningom också VÄLJA BORT!! Nämligen genom att sänka kraven ;-)

Jag är så glad inombords, och det är mitt eget val :-)

YOU ALWAYS HAVE A CHOICE! CHOOSE TO BE HAPPY AND HEALTHY <3




Work Hard and have Fun!



87 Days left!

Igår var det 12e dagen i min utmaning "100squatsaday" - betyder att jag borde hunnit med runt 1200 knäböj hittills.. Jag har igår kväll upptäckt muskler på mina ben som jag aldrig skådat förut å ja vet inte om jag ska gilla dom eller inte??! Dagens i-landsproblem.. jag vet!!

Hårda har dom dessutom blivit :-)
riktigt kul å se hur kroppen svarar redan nu. hur blir det då i december tro??

Körde alltså 75 squats, sedan plankor, 5x1minut med 30sekunder paus emellan och avslutade med 35 squats till bara för att variera lite..


*
*
*




(God) Morgon på Er!

Recognize that feeling???


*
*
*







*
*
*


Ha en bra dag :-)

2XU - nya brallor






*
*
*








*
*
*



Igår körde jag, förutom mina dagliga 100squatsaday, lite plankor igen 5x1 minut å Gud som det känns i magmusklerna idag :-D
If it doesn't hurt, you didn't train harder enough!!!


Jag blir så deprimerad på min mage!! Hur tränad eller deffad den än blir så kommer den aldrig aldrig mera vara platt å fin!! :-( Förbannade stygga bristningar!!!
meeen, jag har iofs gjort 2 fina pojkar i min kropp.. :-P men ändå!!

Det går bra nu!

Nu är det helg, vilket för många betyder LEDIGT! Dock aldrig för mig.. Här betyder det jobb, gym, jobb, gym å lite koz med mina vänner!
Det är verkligen inte kul att vara själv om att träna, samtidigt så är det skönt att kunna köra sitt eget race utan att behöva tänka på något annat.. men det hade suttit fint med en gymkompis!!

Jag vet att jag tjatar mycket om det men så mycket roligare att pusha, hjälpa å peppa varandra :-D ser ju hur kul alla gigantiska bodybuilders har tillsammans här på gymmet.. då känner man sig något vilse å klen bredvid dem :-P hehe

IKväll har jag fått duscha hos min vän då jag ju hade rivit ut min förra veckan.. och så blev jag bjuden på middag <3

Hemma igen så axlade jag den där resårbotten som jag köpte igår, men låg kvar på kärran, å kastade upp den lite snabbt så nu har jag en stor å fin säng :-D jag har blivit så stark så det är ju helt fantastiskt kul :-P

Nu ska jag sova Puss <3


*
*
*






*
*
*








*
*
*







*
*
*




Bästa maten hittills!!

Funkar utmärkt till både lunch å middag :-)



*


-100g nötfärs i form av kebabspett (färs, mjölk, vitlök,kummin,salt å peppar)

-50g sås (smetana,vitlök,gurka)

-massa sallad



*




No excuses!!








*
*
*

Suktar man efter förändring i ens liv å inte kan sätta fingret på vilken sorts förändring, så vill jag tipsa om en garanterad fungerande metod: SKAFFA BARN!!
Jag lovar att ditt liv inte blir sig likt någonstans mera!! På både gott och ont naturligtvis :-)

I mitt fall så "slutade" det absolut-inte som jag tänkte mig, men man (människan) finner sig i det mesta, vi är otroligt anpassningsbar å flexibla!! och tur är väl det :-)

Så, här sitter jag, singel, två barn, två helgjobb för att få livet att gå runt, och ett allt för stort sug på livet!! Tur att pengarna sätter stopp, annars hade jag suttit på ett plan ner till Thailand för att backpacka i några månader nu när vintern kommer!!

Så vad gör man? Jo, man finner sig andra hobbys, förverkligar andra drömmar och sätter upp nya, mer realistiska mål!

Träning!

Ett stort behov i mitt liv efter att ha levt 2år med gallsten å 23 år med oförklarliga eksem så har jag märkt hur bra jag å min hud mår av att träna, av att svettas som ett djur å få upp pulsen så man tror att hjärtat hoppar ur bröstet!! Vilken fantastisk känsla att faktiskt få KÄNNA sig underbara kropp jobba som F@N!! :-D

Nu var vi där igen, gränserna.. dom sätter man ju i stort sätt alltid själv, i huvudet.. om inte pengarna gör det förstås..
Här tyckte jag länge att barnen satte stopp för mig, men i själva verket var det jag!!!

Man behöver inte nödvändigtvis gå på gym eller klasser för att träna.. det finns vägar att springa på, stenar eller barn att lyfta, har man råd kan man köpa hem ett helt gym!!!

Så, NO EXCUSES!!!
(och låt bli bullarna till kaffet!) ;-)



*
*
*







*
*
*






Massa måsten!

Idag har Thor å jag gjort massa ärenden efter vi hade lämnat en missnöjd å trött William på dagis..

Handlat i stan, på Nordby, försökt å få tag på verktyg, lunchat, lekt, myst, kört massa mil, köpt en till resårbotten (ändå) bytt bil flera gånger, levererat blåa muffins till en glad gubbe, badat barn ute i solen å lagat en fantastisk go middag!!!
Fick båda i säng någorlunda i tid å har nu städat mitt stora slott, gjort mina 100 squats och några plankor, 4x1minut

Nu ska ja tvätta mej å kosa in mig bredvid William då dom åker till far sin imorgon över helgen.. betyder för mig: jobb å massa kvalitetstid på gymmet utan stress :-D å så vill jag spela minigolf ju!! Får se vad som blir av ;-) Gonatt




*






Transformation








*




Nu är jag igång hörni!!

Sköter kosten bättre å bättre. Enklare om man är ensam alternativt har en partner som strävar åt samma håll, eller åtminstone låter dig och hjälper till.. :-)


Jag kollade på några kort inatt å guuud vilken resa jag gjort!!

God morgon på Er :-D


*





Lifestyle



Ensam Mamma!

Ja, det skiljer sig verkligen inte mycket ifrån det liv jag hade innan, sambo/särbo, gräsänka.. kalla det vad du vill.. Men har man inte sin partner hos sig större delen av dagarna är man så gott som ensam!!

What's different?? Jo, ekonomin!!
Men den får vi la leva med! ;-)

Annars är jag otrolig nöjd med mitt val, nöjdare än vad jag faktiskt trodde jag skulle bli..

hänt idag?

Kollade på hästar å grävmaskiner, hälsade på min vän å en till. Plockat, ätit ordentlig mat å gjort mina (idag 200) knäböj B-)

Puss på Er <3


*


forgot my Squats!!!

Jag glömde på allvar bort mina 100squats igår!!!! Vad händer???
Jag somnade vid 21 bredvid William när jag hade lagt dom.. å näe jag vaknade vid 3 var visst inte min första tanke att göra 100 knäböj, nej! haha

Jag får göra dom nu innan dagis :-P

Igår åkte min fina family hem till Arvika igen å vi har grejat å gjort massa! Uppskattar alltid hjälpen jag får av dem, även om man måst sparka igång vissa av dem lite oftare :-P



Dagen igår..

Igår har varit en fantastisk fin å varm sensommardag!! Helt otroligt. Vi satt ute å åt frukost och solen stekte redan kl 9.00 B-)

Sedan grejade vi hela dagen och lekte med kameran, gjorde olika övningar å hade skoj!!
Härligt att äntligen kunna göra gemensamma saker med mina små syskon!! Jag önskar jag hade förmågan att göra dom lika nyfikna å intresserade av träning som jag är för det behövs!! Om inte annat så har dessa tre en jävla potential till att bli riktigt bra!!
Marit är en löpare / gymnast, liten å smidig.. medan Eric å Ronja borde kunna göra sig bra på gymmet. Ronja mer än brorsan faktiskt. Jag känner mig otrolig smal å tunn bredvid henne :-P
trots att jag har 3,5kilo mer på vågen å fött två barn :-)
Men vikten är verkligen relativ har jag märkt..

Jaja, vi käkade sedan kvällsmat ute på stan, såklart på en uteservering då det, även vid 18.30, förfarande var riktigt varmt!

Kvällen avslutades på bästa sätt, med kaffe å tjöt hemma hos min fantastiska vän <3

*




*




*




*




*




*





*


*

I'm back..

sort of!
Jag har tagit en paus, som ni ju märkt. Och det kommer hända lite då å då eftersom jag behöver reflektera över saker som hänt till å från.

Men denna gången är jag, om annu lite slö, fit for fight'! Jag har bland annat antagit en utmaning om att göra 100squats per day i hundra dagar (knäböj)

Jag älskar utmaningar å jag älskar att träna!!

Jag mår så fantastiskt bra av det så jag vet oftast inte hur och med vem jag kan dela all den lyckan med!! :-D

Jag har verkligen förstått att den är otroligt viktigt att ja en hälsosam å stark kropp!! "Fit is the new sexy! stämmer! En fit kropp är väl 1000 gånger sexigare än en kropp som det bara skriker - socker, fet å lathet om !? ;-)

god förmiddag :-)

home is where your heart is

Träningsblogg!

RSS 2.0