Promenad & Bakning

Idag vaknade jag tidig, solen hade inte gått upp än men det gör den ju inte föran kl.10.00! Efter en rejär frukost gav vi oss ut i skogen mittemot och började våran 2 timmars promenad och hoppades på att få träffa på varken Viltsvinet eller Vargen i grannskapet! Tiffy var överlycklig och sprang glatt siksak på skogsvägen några meter framför oss. Snön var djup.

Vägen förde  förbi någon fin gård som låg helt edyllisk intill skogen och värmde sig i solen. Men även några enstaka husvagnar och ödehus gick vi förbi. Synd att människor bara låter förfalla sådant! Skam! Det är så synd att men inte uppskattar och vet att värdesätta ett litet hus i skogen! Det är mer än guld värt att äga ett litet fint ställe, där man kan fly verkligheten och koppla av i sin egen lilla värld!
Hur som helst så har det vart härligt att få träska runt i snön i mina nya vinterkläder jag fick av John i julklapp :)

Efter den långa promenaden blev det målning i hallen VITT VITT VITT :D

Hela eftermiddagen stod bakning på schemat :)
En underbar saftig Apelsinkaka & otrolig många saffranbuller blev det!
Receptet till kakan finns på http://sanjasmat.blogg.se

Dax för lite glögg

Nu skall vi ta fram den goda glöggen som vi köpte på Liseberg för ett tag sedan. "Gyllenglögg" med Rönnbär & Enbär Mmmumma! Lägg i några apelsinskivor och Voilla,  glöggen har fått en fruktig sötma.




Sedan kommer det bli lite renovering i hallen! Äntligen händer det saker kan jag lova. Så spännande :D Bilder följer så klart!

Christmas

Ja, än en gång så har vi firat oss igenom helgdagarna, fått julklapp över jul klapp firat ännu en gång med nära & kära, åkt till släkt, familj & vänner och hälsat på.
Vädergudarna har också varit på vår sida, SNÖ har vi haft, så mycket som vi inte haft på länge :)
Men alla har vi fira på olika sätt och olika dagar.
Vissa kanske inte har firat alls..
Men jag hoppas att alla har haft en mysig helg, fylld med värme & kärlek.
God Jul på Er!

Den här julgransdekorationen har jag gjort själv. Det är mysigt, fint och doftar apelsin i hela huset :)Julen har varit helt underbart fantastiskt! Så bra har det nog aldrig varti kan jag lova :) Men AnnandagsFyllan skippade jag!! Blir detsto bättre på Nyår förståss ;)

Välkommen till MIN Blogg!

Hej!


Jag är en öppen & nyfiken tjej på 21 år som bor utanför Strömstad!

Gillar att ta långa promenader med min lilla hund Tiffany, läsa, slappa, gå ut och äta fint, shoppa, spendera lite pengar på mig själv ;) & att resa!

Har läst mycket om bloggar och har följt några den sista tiden.

Jag vet inte riktigt vad jag skall tycka, men det är väl bäst att ta reda på det själv. Kommer använda bloggen först och främst som någon sorts dagbok tror jag. Nu har jag också lite mer spännande att skriva om :)

 


Men för alla som är nyfikna och lite intresserad av matlagning har jag startat en egen Mat Blogg, titta förbi :)



http://sanjasmat.blogg.se




Wish Me Luck! ;)


home is where your heart is

Träningsblogg!

RSS 2.0