Sjukling x 2


Jag bjuder på några kort av förra veckans fina promenader


Här har vi gått och blivit riktigt dåliga, William & Jag.. men även J har fått en släng av det, vad vi nu har.. Med det går inte riktigt att sätta fingret på vad som är felet faktiskt.. Sedan i måndags har jag haft feber till och från. Det känns som om jag har någon sorts infektion i kroppen.. Ögonen svider och rinner, är lite halvtäppt i näsan som svider och rinner den också och halsen är  öm.. William är i det stora hela egentligen bara snorig och har mindre matlust och gosar mer, mycket mer än vad han brukar. Det kan ju iofs vara tänderna också..

Det är nästan omöjligt att hålla mig vaken. Det känns som om jag har ögonringar som räcker ner till knävicken om jag skall vara ärlig.. Gårdagens utflykt till Nordby var nog inte heller det bästa att hitta på när man känner sig såhär men jag var bara tvungen att komma hemifrån och träffa människog (som jag faktiskt kan kommunicera med!)

Att J skall jobba över idag igen gör mig också lite halvledsen då jag helst av allt vill gå och lägga mig och sova. Då skulle J kunna leka med Lillen istället. För just idag är jag nog inget vidare leksällskap och det får jag alltid så otroligt dåligt samvete för!! Som när jag mådde så himla illa i början av den här graviditeten så var soffan, toan och tvn mina bästa vänner medans William fick sysselsätta sig själv allt för ofta tycker jag.. Usch vilket dåligt samvete jag har.. :s
Och nu sitter han bredvid mig och ser på Biggest Looser och ser ut att dö av tristess, stackarn. Nej, han har somnat..
Lika bra att ta tag i tvätten och veden nu när han inte kan snubbla efter :p
Jag hoppas ni har en bättre dag än mig. Fint väder är det också men inte ens det lockar mig utanför dörren idag, då är det illa..

Prins & Prinsessa




Visst är dom söta :-)
Jag har fullkomligt fallit för Teddykompaniets sortiment: Prins & Prinsessa.
Finns i rosa, blå & vit
Jag tror att jag satsar på den neutrala färgen då vi ju inte vet vem som gömmer sig där inne i lilla magen :-)

Den evig vackra gravidmagen



Tips: Här gick det åt 7 rullar med gips, använd mycket vaselin och gärna varmt vatten så du inte fryser under tiden. Ha även en vattenkanna till dig själv till hands eftersom man blir lätt trött av att stå upp så länge (ca 45 minuter får du räkna med)

God Kväll!

Det går inte att lägga upp kort på bloggen just idag. Det kanske ni har märkt?! Kortet blev borta på magen jag laddade upp. Hoppas jag kan ladda utt det imorgon. Vi har precis kommit in efter en tur till Ed och vidare till Mellerud för att kika på bil och hälsa på en arbetskamrat till J. Nu är jag så trött så jag knappt kan hålla ögonen öppna med Liten i magen tycker att det är partydags så sova är ju inte att tänka på. Skall sätta på en film och se över min inköpslista till IKEA så den är färdig den dagen vi skall dit ;-)

GoNatt på Er nu KRAM!

Den evig vackra gravidmagen

Tips: Här gick det åt 7 rullar med gips, använd mycket vaselin och gärna varmt vatten så du inte fryser under tiden. Ha även en vattenkanna till dig själv till hands eftersom man blir lätt trött av att stå upp så länge (ca 45 minuter får du räkna med)

Apelsinjuice

Till frukost pressade jag 1 liter apelsinjuice och den sveptes med en gång och jag superpoppulär som ni ser :-)









Sedan pressade vi 0,5kg frysta vinbär. Det var gott det också men lite för syrligt för min smak. Däremot kunde jag tänkt mig använda resten av dom mosade bären till att göra kräm, eller använda till någon bakelse :-)

15 Månader av kärlek ♥

Min Prins födelse gjorde mig hel.







Tänk att man har gått hela livet och inte visst om att man bara var en halv människa.
Jag älskar Dig!

♥ Babylycka ♥

Vi får gratulera Kronprinsessan Viktoria och hennes Daniel till en liten flicka! Det är nog svårt att hitta någon som inte fått reda på nyheten i dagsläget. Ja, igår fick jag till och med ett samtal från mormor i tyskland och hon gratulerade till lilla Prinsessans ankomst, vår nya tronarvinge :-) "Nu väntar vi bara på din lilla prinsessa" sa hon då :-) Men det återstår att se vem som gömmer sig där inne denna gången ♥

Det är så roligt  när ett barn föds och det är den största lyckan man kan känna i livet, enligt mig, så jag blev så tagen av Daniels tal och hans otrolig darriga, känsliga och glada röst så jag började gråta av glädje :-) Även när dom började skjuta Salut rullade tårna, men det har förmodligen gravidhormonerna som ställer till det för mig.

Jag har läst så mycket på nätet igår om att det var onödigt mycket pådrag om det hela, det kändes som att BB nu  var större och mer intressant att prata om än lilla Prinsessan.. Inte för att det finns så mycket att tala om henne ännu, men man kan ju, bara för sakens skull glädja sig åt att dom fick ett friskt litet barn. För vet ni vad? Även Viktoria är en vanlig människa som vi som i precis detta NU går nyförlöst hemma  i en förlossnings- / (förmodligen) amningsbubbla, precis som alla vi mammor har gjort efter förlossningen. Så jag tycket inte att man skall blanda i något som har att göra med Vuxenvärlden som Kungahuset/ Politik eller liknande.

Även valet av namnet Estelle Sylvia Ewa Mary har sitt syfte som man fick väl och fint förklarat för sig. Tänk om någon skulle kritisera namnvalet av ditt eget barn..?!

Rubrik Saknas

Jag har hittat en kamera som fungerar :-D även mobil har jag fått tag på igen så jag börjar känna mig hel igen! Doch finns det i nuläget ingen sladd till kameran så dagens underbara Leka-Ute-i-Solen-Kort kan jag inte ladda upp.. och Telefonboken i mobilen är TOM. Det får duga med ännu ett äldre kort men vad gör väl det när man har världens sötaste groda till unge :-)

Kort och gott om idag så vill jag bara skrika av glädje och gråta av förtvivlan.. Gravidhormoner? JaTack!! Dagen har ju varit otrolig fin ute i det härliga vädret. När William sov middag fördrev jag tiden med att måla hyllan här hemma, dumt egentligen eftersom jag ändå inte kommer att ha någon glädje av denna i framtiden men ett tidsfördriv var det ju :-) Kvällen blev däremot mindre lyckad, J kallade mig för ett psykbryt (väldigt peppande för övrigt) och William körde upp en antenn i ögat på mig så min kväll har varit mer än deprimerande.. Sedan skulle jag ringa "någon kompis" för att kanske planera in en liten kompisträff med bara lite GirlTalk och de ene å de andre.. Men när jag väl började bläddra i den nya mobilen och tänkte ringa den första personen jag känner för så var ju telefonboken ganska tom.. -.- och dom som ligger kvar bor i GrannLänet så det blir ju ingen eftermiddagsfika precis.. Ännu en helg att tillbringa instängd på Landet utan kompisar, är det ingen som saknar mig??

Jag skall masa mig till rätta här på soffan och blunda några timmar och hoppas på finare tider.
GoNatt

Hellre nätet än Barnmorskan..

Utklippt: "En undersökning som Google har gjort visar att vi hellre vänder oss till nätet än till vården och barnmorskan när vi är gravida eller nyblivna föräldrar. – Det finns en viss risk i det. Många är inte medvetna om att det ofta är andras åsikter de läser, inte fakta, säger Karin Broman (barnmorska vid Mölndals sjukhus)."

Helt ärligt talat har jag ALDRIG googlat någonting angående barn (hälsa, unväckling, mat etc!) Jag har inte ens kommit på tanken att leta efter svar på nätet (där faktiskt kan stå vad som helst) förän jag läste det förut, utan har alltid ringt till BVC eller 1177 om jag hade funderingar över något. Sedan har mitt första val alltid varit en hög med böcker som jag plöjde igenom redan innan och under graviditeten.. Och dom är fortfarande bra att lusläsa ibland ;-) Det är säkert inte alla som gillar att läsa faktaböcker, jag förstår det. Men att föredra nätet före någon som faktiskt skall veta??
NEJ, aldrig!! var nog min första tanke.. Tills jag fick tänka efter och hade läst lite olika inlägg, just på nätet. Hade jag googlat eller letat svar på nätet oftare hade jag sluppit en hel del bekymmer och bråk här hemma antar jag ;-)

Illamåendet - i början av graviditeten  (dom första 4 månaderna) botemedel, tips och förslag..
Gallstensanfall - hade nog upptäckts fortare än fortast om jag hade läst mig fram själv istället för att åka Jojjo in på Akuten i 5 månader utan att någon läkare någonsin konstaterade ATT det faktiskt var gallan som spökade och inte bebisen i magen, stressen eller magsår.. Nej, min barnmorska konstaterade allra först av bara det jag berättade att jag nog har gallsten.. jaja
Förlossningen - dom dagarna/ timmarna innan och efter den..

och ack så mycket mer

Jag vet inte om jag kommer att börja använda nätet lite oftare nu? Jag har blivit lite mer skeptisk till Forum och olika trådar då jag, när jag väl har vänt mig dit, bara har stött på "påhopp" av morsor som tror sig veta allt och bäst om diten å datten.. Men jag tycker att "Att bli mamma" gör ingen till någon expert kring allt som handlar om barn och graviditet. Man är självklart expert när det gäller den egna kroppen och den egna familjen. Sedan så tycker jag att man självklart får och skall dela med sig av sina tankar och erfarenheter. Men på ett sätt som andra gärna lyssnar på och är mottagliga för. Jag har alltid sagt att jag inte vet allt, men jag delar gärna med mig av det jag vet och har gått igenom. Det kan ge olika människor olika perspektiv som dom kanske aldrig har tänkt på tidigare..?! Ellernär jag lyssnar på andras tänkar och berättelser så ger det mig en helt ny perspektiv, precis som idag där jag insåg att om man kollar på nätet så kanske man hittar olika svar/ altanativ än dom jag redan hört eller vet om. :-)

Vad tror ni? Är det bra att leta svar på nätet? Och vad eller hur ofta i så fall. Är det verkligen så att vi inte litar fullt ut på BVC/ MVC eller vill vi bara ut med våra tankar i vida världen för att vara sociala eller visa att vi faktiskt finns? Hur säker kan jag vara när jag har hittat ett svar på nätet? Tänk om jag inte nöjer mig med det svaret och istället letar tills jag hittar det jag faktiskt VILL höra, men vad gör jag om just detta svaret är felaktigt??

Klockan är mycket, hjärnan går på högvarv och ögonen ikors..
Det skall bli spännande att läsa era åsikter imorgon :-)
GoNatt Kram!

Renoveringsfeber!

Jag tror inte jag behöver ägna mig åt att skriva så mycket i det här inlägget.. Jag har blivit fullkomligt kär i InTrade's Tapet Kollektion UN BISOU DE MME PITOU & PiP 2011
Vad jag längtar tills jag får börja :-)















Lista Höggravid

Vissa påstår att man räknas som höggravid från v 29. Diskussioner på nätet som jag varit med om visar på att folk tycker att man är det först från ca v 35. Är jag höggravid i v 32???
Jag vet inte, men jag känner mig mega stor och väldigt gravid och här kommer en rolig lista jag hittade på nätet.

(det fetstilta stämmer in på mig)

Du vet att du är höggravid när:


- Sambon måste parkera om bilen på nytt för att du ska kunna komma ut.

- Du behöver hjälp när du ska ta dig ur bilen.

- Det inte längre hjälper att ”smita förbi” folk sidledes då du är bredare så än framifrån.


- Du är nära att skära dig varje gång du ska raka dig nertill och du ser inte längre tårna.


- Du tutar var gång du ska ur bilen för att magen lägger sig över ratten.

- Det känns som om man har sprungit en mil när man går upp för en trapp.

- När man rullar runt för att komma upp från soffan/sängen.


- När din sambo knyter dina skosnören.


- När man är rädd att kissa på sig när man nyser/ hostar.


- Man tappar något på golvet och låter det ligga för att processen med att plocka upp det är för omständigt.

- När man hellre går barfota än att ta på sig strumpor.


- När man inte orkar sminka sig eller fixa håret för att armarna somnar efter bara några sekunder över huvudhöjd

- När man behöver hjälp för att komma upp ur sängen eller soffan. (Nu har vi ju madrasserna liggandes på golvet så det kanske inte är sååå konstingt) ;-)

- När man har känslan av att tiden går oändligt långsamt, trots att dagarna faktiskt passerar.

- När man måste kissa igen så fort man rest sig och trott att man var färdig.


- När man letar efter alla andra möjligheter än att behöva använda trappan. (Jag försöker att undvika hämta ved i källaren så länge det är möjligt och tar med mig det mesta ner som jag möjligtvis skulle behöva under dagen, redan på morgonen när jag lämnar övervåningen)

- När de högklackade skorna blir stående bakom de förnuftiga ”kärringskorna”.

- När godisskålen får prioritet före middagen.

- När middagen blir offrad för att få sova lite längre på soffan. (Vila.. inte sova) ;-)

- När allt blir tungt.

- När man flåsar och flämtar som en valross efter att ha fått upp dragkedjan på skorna och måste sätta sig ner efter för att få blod i huvudet och få bort den lila färgen från ansiktet.

- När man inte längre orkar stå i duschen utan sätter rätt ner rumpan på golvet/i badkaret.

- När man sitter på golvet i duschen och inte förstår hur man ska komma upp igen.

- När ingen annan än du får tillgång till soffan längre.

- När dagens höjdpunkt är Dr. Phil och Date My Mom.. (Nej, men Unga Mödrar & Grey's Anathomy)

- När Grandiosa blir gourmetmat…

- När det känns som om bebisen försöker trycka ut slemproppen och gräva sig ut varje gång du lägger dig ner. (Å inte bara då!)

- När man planerar en utflykt utanför hemmet utifrån vart det finns toaletter.

- När anklarna får storlek av en överarm efter två timmar på bion.

- När du lägger på dig 2 kg vatten efter en vecka och säger ja, ja..

- När du börjar gråta för att du inte får på dig skorna själv och sedan nästan skrattar ihjäl dig för att du faktiskt sitter och gråter.


- När du ställer dig med benen en meter från varann för att förbereda dig på att böja dig ner.

- Allt är väldigt irriterande…

- När sambon av ren djävulskap puttar ner dig i soffan och du inte kommer upp igen och han blir sittandes för att se hur det ska gå.

- När BH storleken börjar närma sig slutet av alfabetet.

- När ett ärende om dagen gör dagen fullbokad. (Med William som resesällskap så blir det ju så) :-)

- När mannen din faktsikt måste hålla med om att du inte har något att ha på dig.

- När du har märken på magen för att du inte lyckas låsa dörren utan att träffa magen.

- När du hellre sitter i bilen än att gå in och handla för att det är för mycket besvär att ta sig ut och in. (tack vare foglossningen..) :-/

- När du hellre går i fula bomullsbyxor än i de vanliga gravidbyxorna för de har en söm under magen som pressar.

Liten & Jag i vecka 32 ♥



Vi har varit på MVC idag, lilla William, Magen & Jag :-)

 Liten skall väga ca 1,8kg och vara sisådär 40cm liten 

Hjärtljuden ligger som vanligt på 140
SF-Mått
, alltså magen var 32cm (34cm med William)
Min viktuppgång (enligt journalen) är 11kg sedan jag blev inskriven, alltså 18kg totalt. Med William hade jag vid den här tidpunkten gått upp pyttiga 6kg :-P

Vill du läsa mer om William & Mig i vecka 32 samt se gamla kort så klicka här

En puss - för Bebisrummet





Tanken var att lägga ut kort på sovrummet igår, men jag hann aldrig ta dom populära EFTER-kortenJ hade börjat att röja ur sitt gamla rum (som jag hittills hade använt som förråd till alla mina krusiduller) innan han ens hade talat färdigt om det och ställt in allt vi skall spara, i sovrummet.. Jag klagar inte! Det är bara 8 veckor kvar (eller 6 eller 10) så ju fortre vi får gjort färdigt bebisrummet desto bättre :) Så nu ser det lika stökigt ut här hemma som det brukar.. haha

Imorgon skall han bjuda ut mig på middag så det skall faktiskt bli mysigt att se var vi hamnar :) Jag undrar om jag skall ta och överraska han då eller om jag skall vänta tills nästa onsdag som jag hade tänkt...?! Det återstår att se ;-) Planerna är stora och börjar ta form (inte bara jag och magen alltså!) Men allt inom sinom tid! Så ni kan vänta er en del spännande händelser här inne dom näsmaste två månaderna!

Nu skall jag, liksom mina två hjärtan tacka för denna dag och slummra i några timmar.

Håll hoppet vid liv, GodNatt Alla Underbara!

 

Lillasyster? Lillebror?

Hjärtljuden - NU
[ ] Under 140 slag/minut = Pojke
[X] Över 140 slag/minut = Flicka

William
[ ] Under 140 slag/minut = Pojke
[X] Över 140 slag/minut = Flicka




Lugn/Vild bebis - NU
[ ]Lugn bebis = Flicka
[X] Vild bebis = Pojke

William
[X]Lugn bebis = Flicka
[ ] Vild bebis = Pojke

William är så lugn å trygg i sig än idag :-)
 


Halsbränna - NU
[ ] Mycket halsbränna = Flicka
[X] Lite halsbränna = Pojke

William
[ ] Mycket halsbränna = Flicka
[X] Lite halsbränna = Pojke






Illamående - NU
[X] Mycket illamående = Flicka
[ ] Inget alls= Pojke
Jag mådde inte fullt lika dåligt denna gången men ändå hela dom första 20 veckorna..

William
[X] Mycket illamående = Flicka
[ ] Inget alls= Pojke






Hög/låg mage - NU
[X] Låg mage = Flicka
[ ] Hög mage = Pojke

William
[X] Låg mage = Flicka
[ ] Hög mage = Pojke




 

Toppig/bred mage - NU
[ ] Bred mage = Flicka
[X] Toppig mage = Pojke

William
[ ] Bred mage = Flicka
[X] Toppig mage = Pojke





 

Mammans hårväxt - NU
[ ] Samma hårväxt = Flicka
[X] Mer hårväxt = Pojke

William
[ ] Samma hårväxt = Flicka
[X] Mer hårväxt = Pojke



 

Hickande bebis - NU
[X] Mkt hicka = Flicka
[ ] Lite hicka = Pojke

William
[X] Mkt hicka = Flicka
[ ] Lite hicka = Pojke




 

Pigmentsrand - NU
[X] Kort rand/ingen rand/svag rand = Flicka
[ ] Lång rand = Pojke

William
[ ] Kort rand/ingen rand/svag rand = Flicka
[X] Lång rand = Pojke





 

Mammas skönhet - NU
[X] Minskad skönhet = Flicka
[ ] Bibehållen skönhet = Pojke

William
[ ] Minskad skönhet = Flicka
[X] Bibehållen skönhet = Pojke
Helt ärligt kände jag mig själv mycket snyggare med William än vad jag gör nu! Men enligt J är jag lika snygg denna som förra graviditeten.. (Vågar han säga sanningen ens..?) hihi




Blödande tandkött - NU
[ ] Mycket blödande tandkött = Flicka
[X] Lite/inget blödande tandkött = Pojke
Lite svårt att bedöma då jag blev mycket känsligare nu sedan vecka 30.. Men könet är ju redan bestämt så vad som händer nu är nog inte så avgörande, eller?! ;-)

William
[ ] Mycket blödande tandkött = Flicka
[X] Lite/inget blödande tandkött = Pojke




 

Mammans sug/cravings - NU
[X] Surt, frukt, grönsaker = Flicka
[ ] Choklad, salt, laktits = Pojke
Men, choklad & Cola är väl alltid gott..?! Det är nog det som har gått åt mest sedan vecka 30 tyvärr ;-) men fram tills dess har det gått åt 1kg Kiwi & 1kg Vindruvor i veckan. Sedan har Plommon, Apelsin och Proviva Granatäpple varit ABSOLUTA MÅSTEN!

William
[ ] Surt, frukt, grönsaker = Flicka
[ ] Choklad, salt, laktits = Pojke
Faktiskt har jag inte varit sugen på någonting speciellt alls. Fick avsmak för mat ganska tidigt, kött, ris och kyckling kunde jag inte ens tänka på.. Te och leverpastejsmörgåsar var det jag fick i mig..




Utputande navel - NU
[ ] Tidigt i graviditeten = Flicka
[X] Sent i graviditeten/inte alls = Pojke

William
[ ] Tidigt i graviditeten = Flicka
[X] Sent i graviditeten/inte alls = Pojke
 




Urinvägsinfektioner - NU
[ ] Många UVI, ofta = Flicka
[X] Inga = Pojke

William
[ ] Många UVI, ofta = Flicka
[X] Inga = Pojke




Viktuppgången - NU
[X] Mkt viktuppgång i början = Flicka
[ ] Lite viktuppgång i början = Pojke
Drygt 8 kg dom första 2 månaderna!!

William
[ ] Mkt viktuppgång i början = Flicka
[X] Lite viktuppgång i början = Pojke
-4kg dom första 4 Månaderna



NU - 8 Flicka, 7 Pojke
William - 5 Flicka, 9 Pojke (Jag räknade inte med cravings här då det varken var det ena eller detg andra..)

Detta stämde alltså ganska bra, vad gissar vi på denna gången? :-)




Liten & Jag i vecka 31

det känns att det närmar sig. Inte föratt det är nära ännu, men det är ju bara 9 veckor kvar. Och när jag tänker på den förra graviditeten så gick den tiden hur fort som helst, även om det just då inte kändes exakt så ;) Och när jag tänker tillbaka lite till får jag tårar i ögonen. Så struligt livet har varit, en tid fylld av hormoner och humörsvängningar. Men jag har mognat, tack och lov! Så jag tror jag klarar vad som helst nu :) Mycket JAG här, men det är ju mig den här bloggen handlar om :)
Om jag nu jämför graviditeten lite till (som jag ju hade planerad) Så ser det ut såhär:


* S/M- mått är 3 cm större (30cm)
* Jag väger 4,6 kilo mer nu än vad jag gjorde då, men hade en mycket lägre utgångsvikt denna gången så jag har gått upp MYCKET mer denna gången :p alltså alltihop dryga 16 kg.. puh
* sammandragningar/ förvärkarna är denna gången mycket intensiva men mer sällan
* hudbesvär som klåda och exem (där det förra gången bara var finnar..) som jag nu har fått tabletter emot. Dessa fungerar även utmärkt som sömntabletter, därav denna tröttheten.
* Ett otroligt sötsug (fanns ej med William)
* jag kan och vill äta det mesta

men det som förbluffade mig mest var nog det att man knappt kommer ihåg vilken vecka man är i.. All fokus ligger på underbara lilla prinsen och det skall han få ha eftersom han om bara två månader aldrig mer har mammi & pappi för sig själv.

Nu får jag avsluta dagen innan jag somnar med pannan på tangentbordet. Imorgon skall jag visa er vårt nyrenoverade sovrum!



Romantiskt i keramik

Avslutar dagen med ett fynd på nätet. Jag har snubblat över en hemsida som heter annakeramik och hon tillverkar små koppar, krukar och annat fint till hemmet. Här lånade jag några bilder ur hennes galleri för att bli inspirerad, några otrolig fina koppar i keramik, Låt ögonen vila på domhär :)









 

Trennkost -

Die drei Gruppen der Trennkost:

  1. Zu den neutralen Lebensmitteln zählen Gemüse, Salate, Avocados, Heidelbeeren, Melonen, Fette, wie Öle, wenige Milchprodukte mit mindestens 60 % Fett, Erdnüsse (obwohl diese keine Nüsse sind, sondern Hülsenfrüchte) und Pilze.
  2. Zur Eiweißgruppe zählen Fleisch, Fisch auch Meeresfrüchte, alle Milchprodukte mit einem Fettanteil unter 50 %, Milch, Sauermilchprodukte Joghurt, Quark, Käse, Frischkäse, Weichkäse, Sojaprodukte wie Tofu, die meisten Früchte und Nüsse sowie Eier.
  3. Zur Kohlenhydratgruppe gehören Brot und Kuchen aller Art Weizenmehlprodukte, Roggen, Knäckebrot, Schwarzbrot, Pumpernickel, Weißbrot usw. Nudeln, Kartoffeln, Reis, Süßungsmittel (Zucker, brauner Zucker, Honig, Ahornsirup) und Bananen.

 

 

Zu den Hülsenfrüchten (die ganz ausgeschlossen werden sollten) gehören u.a. Erbsen, Bohnen, Linsen, Kichererbsen, Ginster, Klee, Lupinen, Wicken, Sojabohnen sowie die Erdnuss

Philips Juicemaskin HR1871/00

Om JuicemaskinenDen här juicemaskinen pressar ut ännu mer juice ur frukt och grönsaker. Rengöringen är enkel tack vare den innovativa silen som rengörs snabbt och den inbyggda fruktköttsbehållaren. Unna dig hälsosam, hemgjord juice varje dag!

Jag har genom Buzzador fått köpa den här underbara Juicemaskinen från Philips till ett mycket förmånligt pris, 999kr istället för 1999kr och skall i gengäld prova maskinen, berätta/ blogga och sprida mina uppfattniingar om den.
Jag har så klart provat denna direkt jag hade hämtat ut maskinen och på vägen hem handlade jag lite extra med frukt så inget kunde stå ivägen för premiärjuicen :)
Den är ganska stor i sig men otrolig smidig att använda och rengöra. Inte heller hade jag förväntat mig att den skulle väsnas så lite som den faktiskt gör! Jag provade Äpple, Apelsin och Kiwi till att börja med. Jag lovar att denna Juicemaskinen kommer att användas mycket. Det följde även med ett litet recepthäfte med 10 olika blandningar som skall provas under helgen. Sedan har jag också hittat jätte många olika recept på juicer och smoothies både i mina egna receptböcker och på nätet. Så från och med idag säger vi GOOD BYE till färdiga juicer och Välkommen, nya sunda JuiceLivet! :D













Tips

Buzzadorernas tips för (Philips Avance Juicer)
Titel Philips Avance Juicer
   
Tips Om man skalar frukten eller grönsaken innan man stoppar i den så kan \"resterna\" användas till smaksättning av sockerkaka, blev kanon gott. Har provat med äpple, päron och morot.
Tipsat av Haga-Eva

Titel

Ingefära

 

 

Tips

Kör i lite ingefära i juicen. Perfekt nu i vinterflekyldningstider. Vi har gjort på apelsin, äpple citron och ingefära. Känns väldigt nyttigt!

Tipsat av

emeliepamp

Inga fler bilder..

William har drämt kameran rätt i backen så nu har jag absolut ingenting att ta kort med längre, förutom J's jobbmobil, som förövrigt är jäääääätte inte bra. Det blir gamla kort framöver tills jag har klurat ut när och vad jag skall köpa för en kamera denna gången. Tänker då satsa stort och införskaffa mig en ordentlig systemkamera som INGEN får röra och som får en alldeles egen plats på en alldeles egen hylla i (min egen) huvudhöjd :)
Då bjuder jag på det allra sista kortet jag hann ta med den gamla kameran:

Alla Hjärtans Dag

Just idag skall jag få den tiden tilll att göra mitt första riktiga inlägg sedan September 09.. Det har hänt en del sedan dess och det syns! Idag går jag in i vecka 31, vilket är helt knäppt då det inte var länge sedan jag fick reda på det själv tycker jag. Men tiden går fort när man har en liten som förgyller ens vardag, för det mesta ;) Såklart så sover han nu och jag har all tid i världen att leta fram kort på magen och lite annat.. Men just idag vill inte kameran samarbeta med datorn.. Inte heller får jag liv i min lilla mobil där det ligger en drös med fina kort.. Typiskt

Men jag ger er en bild nu från vecka 25 (tagen den 17. Januari) så läses vi mer imorgon



Kram

Feb. 14, 2012

Nu har jag även registrerat bloggen här

home is where your heart is

Träningsblogg!

RSS 2.0