Dedär örat..





*

*


Kan man bli mer less på tillvaron?? haha
Det är förjävligt!!
inga ansträngandesysslor, Ingen träning förän trycket på örat har släppt så inte örat skadas på insidan..


Helt ärligt så känner jag mig inte riktigt pigg i kroppen heller ännu men det kan ju även bero på att jag varit mestadels stillasittande nu..

Triceps

Kollade igenom lite äldre bilder å hittade något :-) tror jag har lyckats ganska bra ändå. 12 veckor är det emellan bilderna och jag känner mig nöjd med träningen år 2013!!

*





*

Även om decembermånaden mestadels bestod av motgångar och sjukdomar så känner jag mig trygg å laddad inför gympassen år 2014 :-D

morgon ska jag försöka uppdatera mitt gymkort nu när dom har ett så bra erbjudande, så är det bara att tuta och köra efter att jag tagit mina sista penicillin piller ikväll B-)

Jässbox, I am ready!!

Triceps

God Jul på er!





Öroninflammationen är inte borta ännu så förmodligen lägger jag på mig 2 kg till, utöver de 4 som redan satt sig 'runt musklerna, innan året är slut :-P
År 2014 kommer definitivt inledas med (som såååå många andra) ett x- antal timmar på gymmet :-) ensam är stark, jo, jag är det!!

*





Go fortsättning <3

Slut på sjukhumöret!!

Nu tänker jag inte låta öroninflammationen låta mig deppa runt längre!! Känns som den aldrig kommer gå över men men..

Ätit en, om ändå lite, men matig frukost för att ladda tills Kidsen anländer. sen blir det massa julpyssel :-)

*

*



Shoulders & Back

Ikväll blev det ett grymt jävla axel- å ryggpass!! Första passet efter em grymt inspirerande helg på Fitnessmässan i Göteborg!! B-)
Sist det gick såhär bra var i Arvika för några veckor sedan när jag fick en ordentlig genomgång av bästa Linus! :-)
Vill nästan påstå att det gick bättre ändå eftersom det redan känns mycket väl!!

*

*




*

*





*

*

Kyckling, ris, broccoli å blomkål efter gymmet!

*

Tror det gjorde gott med lite ändringar i vardagen och att äntligen ha möblerat om med sig själv. Sänkt kraven och lyft upp blicken och siktat in sig på ett mål!! :-)

Nu ska jag sussa <3

Att vilja välja rätt





*



*




Ingen motivationsvind från mitt håll idag!!
Jag mår bättre än någonsin inombords, men just det gör att vissa personer sprider så mycket skit dom bara orkar.. Tänk att de väljer att bete sig så omoget och lägger ner så mycket energi på lilla mig...

Men vet ni, jag kommer gå ur det här starkare än någonsin!! Det är mitt val att omvandla er negativa energi till byggstenar som hjälper mig att bygga en starkare och tryggare Sanja!!

Ompu




*

*



I'm on top of the world







Jag och min andra hälft har så himla mycket att se fram emot!! Det kommer onekligen bli tufft! Mycket jobb å slit men det kommer vara värt det, absolut!!

:-D



Fitnessfestivalen 2013

Helgens fångst: Prisvärda varor, ett nytt träningslinne, massa info och en del Goodiebags ;-)

*

*







*

*

Det har varit två fantastiska dagar med ett gäng fantastiska personer! Inspirerande, peppande å lärorikt.
En upplevelse jag sent kommer glömma, en värld och livsstil jag längre drömt om och äntligen har hittat!!
De här dagarna har varit början på en ny resa, precis som jag hade väntat mig och som jag hade hoppats på!

Nu vet jag definitivt vad jag vill syssla med och jag hoppas innerligt att jag INTE behöver vara ensam på den vägen längre utan att jag får det stödet, den pushen och inspirationen jag behöver och förväntar mig av mina nära och kära!!

Gemenskap är så viktigt

Tyvärr blev det dåligt med bilder tagna då min mobil är som den är.. Vi har gått på mässan hela söndagen (jag mina 14cm klackar) och sett på CBB vilket var en mäktig upplevelse.
*

*



New In!



*

Bästa hudvårdsprodukter som finns, min känsliga hy är verkligen mycket bättres än vad den har varit!!

*



*

Även nytt schampo fick det bli, en för just känslig hårbotten eftersom jag har lätt att få eksem av vanlig schampo. Och den är hur bra som helst!!

*

Har inte hunnit att uppdatera förän nu. I fredags var jag hos min fina vän Johanna i hennes salong och fyllde på mina fransar. Vilken lyx att få vakna på morgonen och se fräsch ut, hur sömnlös natten än har varit med gnälliga barn å kissnödig hund.. ;-)

*
Just för tillfället befinner jag mig i Göteborg på Fitnessfestivalen så det kommer antagligen dröja med nästa inlägg ;-)

home is where your heart is

Träningsblogg!

RSS 2.0