Mysig fika

Hade fina Malin och Rebecka på besök idag och dom hade med sig smörgåsar och fikabröd! GOTT :) Och så är det alltid roligt med lite besök här på Gården när man är ensam.. Nu kommer det en bil, får gå ut och kika vem de de. Hejsvejs

LiberoTävling


Sitter här nu med William i knät och skulle bara sätta in poängen från Libero Blöjpaketen på mitt konto så såg jag att dom hade en tävling om att man skulle Designa Solhatter :) Nu är inte sommaren långt borta hörni ^^
Det kåkade dock bli 2 solhattar för min del, vet ej varför men gå in och rösta :)

  1. Hatt
  2. Hatt

God Morgon!



Här har mini redan somnat om igen (förmiddagslur) Han sitter och myser framför kaminen. Det var rätt så kallt imorse måste jag säga.. Snöa gjorde det också lite grann men inget ligger kvar. Jag hoppas mina blommor överlevde då jag glömde att ta in dom igår kväll, lika så grillkolen. Men det är inte hela världen. Jag ska se om jag hittar mig lite frukost. Har inte varit iväg och handlat men det tänkte jag göra idag när det ändå är inneväder :) Sedan är jag grymt sugen på Sushi! eller så köper jag lite räkor när jag är i stan.. Hmm.. :)

Har jag någon gång...


Har jag någon gång nämnt för er
hur mycket jag älskar min lilla skatt!?


Flytta!?

Det var om jag inte minns fel en dryg vecka sedan jag skrev sist :p Jag har haft häcken full med grejer att göra då vi hade Dop io söndas och som ni vet är jag själv under veckodagarna -.- vilken börjar gå mig rejält mot ...!! Jag har tröttnat på att vara själv helt enkelt. Allt ska man göra i sin lilla (mer eller mindre) ensamhet.. Jag pratar inte om att jag går in i väggen eller aldrig kommer ut.. Det kan jag mycket väl göra, åka och hälsa på kompisar, bjuda hem folk.. Det är det jag brukar göra för att få dela med mig av det lilla jag upplever här hemma :p
Nej men seriöst så går det inte för all del i världen att fylla i Johns plats som Pojkvän & pappa med "alla andra" och oändlig sysslesättning! Som sagt har jag så mycket att pyssla med tills jag dör om jag vill i det här huset!

Om man skulle förklara det från andra hållet - om jag hade varit en ensamstående mamma och varit medveten om detta hela tiden ifrån första början, så hade jag nog knappast bosatt mig ute på landet i ett stortstort hus som det dessutom inte finns någon ordentlig värme i utan det skall eldas med ved dygnet runt, annars blir det kallt.. Tur att det har varit varmare dagar nu :) På tal om det får jag nog slänga in en vedklimp nu..

Så - tillbaka till min situation!
Hade jag viss om att jag skulle vara själv större delen av vecklorna, eller som sagt varit en ensam mamma hade jag ju varit inställt på detta och gått in i det med en helt annan bild av förväntningar och måsten  - trot eller ej - jag hade faktiskt bosatt mig i en LÄGENHET någonstans närmare civilisationen, där jag slipper tänka på värmen, enkelt och snabbt kan ta mig någonstans utan att börja packa ihop barn och hallva hemmet..

Jag kanske må klaga, men den sitsen jag sitter i nu finner jag mig inte bekväm i för 5 öre!! HUR MYCKET jag än älskar att leva på landet, HUR MYCKET jag än älskar trädgård, skog och låååånga promenader med hunden i naturen så hade jag faktiskt valt det enkla först!

Vad ska jag göra? Flytta IGEN?? Jag är riktigt inne på det, hellre bor jag närmare Göteborg och har en normalt SvenssonLiv . eller så vet jag inte vad..

Help!

mys i solen

idag har vi inte gjort nåååågot förutom mysat i solen
tillsammans med Williams söta Gudmor Rebecka :)
Tack för den fina förmiddagen :)


Här försöker han sig på en liten bit majsbröd :)

Måndag, vi är själ...



Måndag, vi är själva igen! vad ska vi hitta på?
Städa bort Dopet? Näh, vi satsar på lite kvalitetstid
Mamma - Bebis - Tid! :)

Dop



Världens finaste Dop ägde rum den 27. Mars 2011 kl 11.00 i Skee Kyrka -
och min lilla fis var så snäll så det var ju helt otroligt :)
Jag vill tacka ALLA från När & Fjärran som var med
och gjorde den dagen till ett oförglömligt ögonblick i vårt liv!

Första soliga dagen



Första soliga dagen och vi sitter ute och njuter ett slag -
away from DopstädsStressen :p

GRATTIS TJOCKIS

på 4 månadersdagen! Tiden SPRIIIINGER iväg ju :( Vi firar med Babysim och mys i soffan, ack så härligt när hela familjen är tillsammans igen :) Det gick för övrigt rätt så bra på familjecentralen idag.. tummen upp och vi får hoppas på ljusare tider! :) Det är ju aldrig lätt att berätta och öppna sig för en annan människa, man blir så sårbar.. Zelly kom förbi med några dukar jag kunde få låna till fisens Dop nu på söndag :) Ni ska se hur det ser ut här hemma K A O S! :p Bord och stooolar ÖVERALLT.. Good Luck!

Mammaledig..

Mammaledighet har verkligen inte en gnytta med ledighet att göra, ändå är det underbart :)

Hell I'm GOOD!


Ja, idag vaknade jag med ett dunkande huvud och hade verkligen lust att gräva ner mig långt låååångt under jorden!! Vad det var som fick mig att känna så?? Jo, allt jag måste fixa innan DOPET! Och det hade jag iofs räknat med att jag skulle stå själv med till 90% men hoppet gav jag ju inte upp förän i måndags där jag insåg att herren inte var ett dugg intresserad av att HJÄLPA TILL här hemma.. meeen det är väl bara så det är.. Eller är det bara jag som har en JAG-GILLAR-INTE-ATT-STÄDA kille?? Hur som helst så ryckte jag upp mig och körde igång (liiite tröttsamt att deppa sisådär 3 ggr om dagen, men skulle jag inte tilllåta mig till att falla ihop ibland skulle jag nog explodera..) JAG tycker INTE synd om mig själv, är bara så frustrerad över att jag inte har pli på gubben ibland :p Ja, alla vet vi att det ligger ett STOOORT lass med IRONI i det här inlägget (as usual) ;D

Ja, annars idag så har jag bytt gardiner i kök och i hallen och jag blev SUUUPER nöjd! Jag ljuger inte när jag säger att liknar en dockstuga här hemma!! haha Kort på det följer. Tänker sätta mig i lugn och ro imorgon med korten :)
Så, sen så har vi putsat alla 16 ! fönster här på nedervåningen (fan för flugskit!), städat och fått ordning på tavlorna i Finrummet :) Övervåningen ska herren i huset ta ansvar för! Och jag tänker inte släppa ner han förän jag är nöjd, Stackarn! ;)

William
är huuur snäll som helst och bara blåser bubbler och jollrar (hejjar på oss?) när vi virvlar runt! Så länge han slipper ligga ner vill säga.. godingen min :)
Jag är allt för rastlös för att sitta här nu så jag får avsluta och planera morgondagen VÄL då det är sista dagen jag är  själv på veckan när mitt andra barn ska komma hem, och det brukar betyda KAOS ;)

GoodN8ght på er :)

En vanlig tisdag

Har tillbringat dagen nästan precis som alla andra tisdagar, nämligen med min söta Rebecka :) Denna gången åkte vi dit tidigt och åt frukost tillsammans med henner  mor :) efter det så badade vi lilla prinsen (jag släpade väl med halva badrummet hemifrån) :p mysmys :) Ute och gick en timme i det fina vädret och ja, vi tog så många kort så jag har ännu inte hunnit redigera alla dessa.. Men det kommer snart, hoppas imorgon :) Sen satt vi ute i solen en hel timme också på en filt och det betyder inget mindre än VÅÅÅR! :D En geting fick vi bråttas mot också.. de e väl mindre kul men men :) Härligt var det i alla fall att få njuta av några välbehövliga solstråler :) likblek som en är :p imorgon kommer mormor och morfar och hjälper mig städa undan det sista inför dopet på söndag SO EXITED :)


Min underbaraste lilla sötnos :)

Solig söndag


William
har fått för sig att somna runt klockan 18 dom sista dagarna, vill ha mat en gång under natten och vaknar tiiidigt mellan 5 och 6! SÅ, mina damer och herrar, ser våra sovrutiner ut just nu.. Passar mig inte ett dugg, men vad ska maan göra? bara Fisen är nöjd så är jag glad :)

Har för övrigt precis kollat på Solsidans (enda) sista avsnitt, typiskt att jag skulle missa det, men det finns ju internet va :) Vi har även möblerat om i vardagsrummet så vi får plats med bord och stolar till dopet nästa söndag. WEEE va tiden springer iväg :s Ser rätt snyggt ut men kort på de får ni se imorgon då min mobil har tatt en SPA weekend! Vi ser ut att bli runt 40 pers ÅH vad jag har lust att avboka allting om jag tänker på allt jag ska hinna med denna veckan :p Men det får det vara värt säger vi, vad annars förväntar ni utav mej lixom :p


Annars idag har vi bråkat, tjafsat och huggit av halsen av varandra (nästan iaf) om maten vi ska ha på dopet, möbleringen och allt vi kom på (som vanligt alltså!) But there's allways an Happy Ending - än så länge får vi säga :p Ja, man känner allt igen sig i Solsidan ibland!! Vi har så klart hunnit med att njuta av det underbara vädret och när vi inte kom på mer saker att tjafsa om skakade vi handen, kramades hårt och åkte en tur till RASTA i Tanum och åt LUNCH! Ät 2 betala för en står det i tidningen.. Ja, en maträtt kostar då 139 spänn och det är då itte nått kap vill jag påstå när man delar det på 2.. Men gott var det :)

På hemvägen åkte vi om Sannäs, Galtö, Resö, Rossö & Saltö.. vackert - tror jag.. Jag sov hela vägen hem, jag var HELT slut, precis som förra veckan då jag ochså somnade i baksätet som en böjd banan ^^vissa är raka!!
Illa har jag mått idag igen, som aldrig förr :( Måste vara bullarna :p

Nu ska jag ta William under armen, John i foten och gå upp och sussa. Imorgon väntar en dag fylld av SUPERMAMMA-SYSSLOR.. eller nått :)

Sov gott alla :)

Förväntningarna..

Jag har länge blundat för sanningen och försökt eller valt att inte se, men det går inte!


Att vara gravid har varit den absolut bästa upplevelsen i hela mitt liv! Det har alltid varit en dröm, mitt mål i livet lixom. Det är väl därför jag kunde leva mig in i det så himla bra och blev så otroligt djupt sårad när det inte blev som jag hade förväntat mig. Graviditeten i sig har för mig varit en helt obeskrivlig lycklig saga. Men det var allting runtikring som fick världen att rasa ihop. Ruiner som jag fortfarande står i idag, snart 4 månader sedan William föddes! Många kanske inte tycker att jag ska "hänga ut" mig och min familj på Bloggen på det här viset. Men varför ska jag inte få skriva om sanningen, som det verkligen är? Jag vill ju inte måla upp någon rosa bild av något som i verkligheten inte alls är så rosa som jag vill ha den..


När man är gravid eller precis har fått barn så måste man lära sig att STÄNGA AV allt tjat runtikring sig och BARA fokusera på DEJ SJÄLV (och bebisen när den väl kommit ut) Det är SÅ MÅNGA som kommer att lägga sig i DITT LIV, hur du gör och tänker, med SINA EGNA ÅKIKTER som dom själva tycker är dom rätta, och det kan ibland göra RIKTIGT ONT att få höra! Att man ska inte äta det ena eller det andra när man är gravid, man ska inte bada bastu,  träna eller ha sex heller. Man ska inte hålla bebisen si eller så, inte sätta bilbarnstolen bak och helst av allt ska man ju också amma från första sekund enda tills ungen är 6 månader. Annars är man en dålig mamma/ kvinna. Slutar man för tidigt vore det som att stöta bort ungen bara för att man börjat med mjölkersättning, ammar man för länge skämmer man bort ungen och gör den beroende av just mamman. Köper man färdig mat till bebisen är man tydligen ochså något av en mor som inte bryr sig om bebisens hälsa eftersom det ju ABSOLUT INTE ÄR LIKA NYTTIGT som egen gjord morotspuré..

En enda stor nojja som hetsar upp dom flesta förstagångsgravida/ mammor som försöker att leva upp till allas förväntningar och helt glömmer bort sina egna behov och FÄRDIGHETER!

Tro mig när jag säger att varja MOR är den BÄSTA MAMMAN till sitt eget barn!

Så mitt råd till dig där ute är att LYSSNA gärna på andras berätelser, tips och råd, MEN GÖR PRECIS DET SOM PASSAR DIG SJÄLV BÄST OCH KÄNN PRECIS SÅ SOM DU SJÄLV VILL KÄNNA! För bara då kan DU SJÄLV vara en trygg glad och säker människa och bra mor till ditt eget barn!

Skapa dig din egen bubbla, kallas oftast för AMNINGSBUBBLA då den uppstår efter graviditeten när man börjar amma (så som naturen har förutsett det för många miljoner år sedan!) Det finns en anledning till varför man är lite "outside the box" som nybliven mamma men även redan i slutet av graviditeten. Mamman ska helt och hållet bry sig om det livet som komma skall/ den bebisen som precis föddes och det går åt ALL ENERGI till att lära känna och ta hand om det lilla livet! (Det är just därför vi kvinnor lägger på oss några extra kilon under graviditeten då vi ska ha reserv för just den första mest påfrestande tiden! Vi glömmer någonstans bort oss själva, att äta mat står verkligen inte på PRIO ETT listan för oss längre, även fast vi måste äta. Men så har vi ju reserverna liggandes runt höften.. :) Och dom ska man absolut inte bry sig om att få bort det första. Det är ju meningen att bebisen ska "äta bort det mesta")  Tillbaka till AMNINGSBUBBLAN, den har varenda gravid/mamma rätt till!! BUBBLAN hjälpte mig jätte mycket i början då jag bara pysslade om det nya livet och verkligen ville försöka lära känna den nya människan - OCH FÖRSÖKA SMÄLTA DET SOM PRECIS HAR HÄNT, jag har fött en liten människa. Med  bara min egna kropp har jag gett liv till något som är så perfekt och nu ligger där och andas helt själv. En ny liten individ som dock är så otrolite beroende av mig. Den som inte förstår lyckan att ha fått en sådan gåva är det synd om! Det är då väldigt tufft att upprätthålla denna AMNINGSBUBBLAN för sig själv då man i princip knappast befinner sig själv i den här situationen att ha fått barn. Det inkluderar ju oftast den ack så hjälplösa fadern i relationen till barnet - eller hur vill jag kalla honom? Barnets pappa helt enkelt. För hur vi kvinnor än ställer oss till denne mannen så kommer det dock alltid förbli BARNETS FAR - no matter what! Och han har lika mycket behov av att lära känna lilla barnet som mamman försöker göra. Att anknyta till bebisen är helt klart en viktig del i utvecklingen för både mamma pappa & bebisen - men det tar tid, så TA TID DEN TIDEN!! Gå inte miste om den första tiden när bebisen försöker finna sin plats här på jorden och i den egna familjen. Hjälp barnet och dig själv att hitta era platser tillsammans, försök att förstå bebisen så ska du se att bebisen försöker sitt bästa i att lära dig hur det fungerar! Enkelt va?! :)


Psyket påverkar MJÖLKPRODUKTIONEN otroligt MYCKET så man måste försöka att vara EGO och gå i din bubbla så länge man kan. När man vill men känner att man inte klarar av att leva upp till dom förväntningarna som Barnmorskor, Svärmor, kompisar och andra mammor har så är det lätt att klappa ihop som en fällstol. Man blir ledsen och deprimerad och då fungerar ingenting! I denna BUBBLAN ingår BARA MAMMA, BEBIS och Pappa ♥ Som jag tidigare skrev är det inte lätt att upprätthålla blåsan längre tid utan att någon börjar peta i den. Senast efter en vecka står släkt och vänner och trampar på mattan utanför dörren. Och det är DÅ första BUBBELprovet börjar när bebisen börjar bli orolig för att den känner av din egen nervositet. Senast nu kommer dom första kommentarer rulla in och ni känner att ni inte riktigt vet hur ni ska möta den här situationen.. det finna inget facit. Det är bara att bita ihop och göra PRECIS SOM DU SJÄLV VILL!! Ta kommentrerna och låt dom fläkta genom gehörgången eller säg ifrån. MEN TA FÖR GUDS SKULL INTE ÅT DIG! Ingen är en bättre förälder till sitt barn än DU SJÄLV! Att vara nervös är mänskligt och HELT OK!


Man kan förebygga sådana situationer genom att prata med varndra i förtid - det valde då inte jag. Jag hade väl något av en turbofläkt som dom har på flygplansvinger och lät denna gå så fort det kom besök, särskilld kvinligt besök! Tro mig, det hjälpte. Men jag ska inte säga att det funkar för alla! Vissa meningar fastnar allt och dom har jag sugit åt mig för hårt och äter på mig ännu idag.. tyvärr.. Jag har fått stått ut med en helt del! Många förstår inte hur jag kan "klaga" över "det lilla" som är. Men då kan jag säga att det lilla som är hör absolut inte in i min värld och är då tyvärr bara jobbigt!


Jag får inte in i mitt huvud att man måste be om att bli uppskattad

att man måste be om att få höra snälla, välmenta ord,

lite ömhet & trygghet..

Ska det inte vara självklart att få kärlek, ömhet och beröm?




och till sist: Det här med svullna fötter, illamåendet, sömnlösa nätter och timmar av värkarbete,  Det är värt det! Jag lovar <3 Det är mycket jag INTE har skrivit om men jag har gått genom helvetet och tillbaka sedan William föddes.. Jag är inte ens säker på OM jag verkligen är på väg tillbaka, men jag trampar verkligenorkar för Williams skull, men mitt liv är tyvärr långt ifrån perfekt. Jag är något av en ensamstående mamma under veckan och det är tufft, men man hittar sina rutiner. Desto viktigare är det för själen att fylla på kärlekstanken med jämna mellanrum! Tyvärr klarar dock inte alla av den där utmaningen och det är också något som tystas ner av många.. Livet är inte likt sig för fem öre och det måste man lära sig acceptera! Vi hör nog tyvärr till den gruppen som seglar i en trasig båt.. Man måste vara ärlig mot sig själv!

Fick jag sagt det jag ville? NEJ!
Men vad f.. något fick jag ur mig i alla fall :)

I LööööVE my Baby!



Det finns inga ord som beskriver denna kärleken!



God Morgon!

Här ligger vi och lullar sedan ett par timmar..
mycket sömn blev det ju inte inatt..
Nu är det bara att gå upp och åka in till stora staden och
besöka söta Lotta på MVC - se upp se upp :D

Grejardag!


Hej hopp :D Jag har hunnit med precis allt jag hade tänkt mig idag :D Så går det när mormor & morfar kommer och hjälper mig lite med lilleman och matlagningen ;) Skönt!
Det känns så underbart nu när jag kan ägna massa tid åt att börja ordna upp "bakom kulisserna" alltså sortera i alla garderober, skåp och små vrån.. Nu när magen är borta och vi har fått rutiner i vardagen, lilla William & Jag, så känns allting mycket roligare och jag har fått massa inspiration till att börja inreda dehär nya huset :) Sen så ska det ju fixas massa inför dopet så det blir riktigt fint här hemma :)




Här är blommorna jag köpte igår :)

William har för övrigt börjat få tandvärk igen så idag har han varit jätte ledsen en lååång stund på dagen :( då gör det gott att ha någon hemma, annars blir man ju trött i huvudet av gnället lilla pyret ger ifrån sig hela tiden.. Kan verkligen inte vara lätt att vara liten och inte veta vad som händer och hur man ska göra.. Men det måste vi alla gå igenom tyvärr.


Nu ska jag kvällsmysa lite med mig själv och försöka lägga mig tidigt

då vi ska vara på MVC tiiiidigt imotgon bitti.. undrar hur de kommer å gå :p


Gonatt på ER, KRAM!

GooodMorgon :)

Har konstaterat att jag har nått min målvikt sedan en vecka tillbaka och är jäääätte nöjd :)  Det är kämoigt, det är hårt, men det går! Jag bara måste klappa mig själv på axel och säga hur duktig jag har varit med att äta nyttigt och att INTE stoppa i mig massa sött!! Wehoo :) 2kg till skulle väl vara idealvikten, men vad vore då livet om jag skulle hoppa över lördagsmumset?? :O Nej, dom får faktiskt sitta där dom är ;)

NEJ, vikten är inte hela livet och inget man borde fokusera på. Men ändå är det halva livet för mig och så har det alltid varit! Alla borde lyssna på sin egen kropp och göra precis vad som är bäst för en själv.

OCH.. jag känner mig så trygg i min egna kropp igen så det är helt fantastiskt!! Nu har jag all energi till att sätta igång här hemma :)

GO DAG alla :)

BVC No.7



Killen väger numera 6995kg och är hela 66cm lång :)
Bilder och uppdatering kommer imorgon då detta har varit en intensiv & låååång dag :)

Puss på er Natti

Nätshoppiiiiing..

Tänk om man bara skulle kunna shoppa loss till lilla prinsen..

Lindex Shop Online - BodyLindex Shop Online - BodyLindex Shop Online - BodyLindex Shop Online - JeansLindex Shop Online - 2-pack sockorLindex Shop Online - 2-pack sockor




och till mig själv..


Lindex Shop Online - ScarfLindex Shop Online - ToppLindex Shop Online - CardiganLindex Shop Online - JeansLindex Shop Online - Topp

Lindex Shop Online - Byxa



Lindex Shop Online - 4-pack Sockar





och vårt (mitt) badrum..

 

 

Drömma bör man,

annars dör man!

Sista Babymassagen..


och det var otroligt trevligt då ALLA var med denna gången :)
Otroligt kul å se hur alla små liv har vant sig vid att bli masserad
och att dom flesta verkligen höll ut hela tiden :) Mysmys





Efter fika och mat åkte jag till jobbet och hälsade på alla goa & glada kollegor :)
Jag känner att det börjar bli dax för att göra sig redo för jobb
så fort jag har slutat amma!
Åtminstone på helgerna då J jobbar borta en längre tid verkar det som..

Hemma tog vi oss en liten promenix och lille Wille ville gärna sitta upp i sin vagn..
dåså var det bara att inviga sittdelen,
men det var allt ett undantag då lillfisens rygg inte är stabil nog ännu,
även fast han vill det .. :p

5 månader sedan..




.. har vi haft en liten Gravidfotografering i Oktober,
5 månader senare så är ladugården (ännu) tom och bebisen ute :)

Dagens William

Så glad som idag har jag nog aldrig sett vår lilla fis :) Han har skrattat om vartannat och varit hur glad och nöjd som helst :) Vi startade dagen med ett morgondopp :)


Annars idag har jag bakat hela morgonnen, J har städat och på eftermiddagen tog vi oss en promenad med S&S och kollade var dom ckall bygga dom nya vindkraftverken :)


Hemkommen gjorde vi egen Pizza i sällskap av C
Solsidan och mys får avsluta helgens sista dag.

Puss på er :)

PS: Ursäkta röran, men jag FÖRSÖKER med lite omstyling i bloggen.. FORTFARANDE.. :p

Läskig??

Ja ni.. Min header är väl lite annat än snygg, men i brist på tid blev den så - tillsvidare :P
MEN! J tycker att den bilden på William är läskig?? Vad tycker ni? Själv tycker jag den är riktig söt, men det är jag det... :)

Kvällsmys med familjen

Skön stil eller? :)



Sen kom äntligen hjärtat hem från Göteborg :D
Gud vad jag saknar honom under veckorna!!

En dag i stallet

Idag tänkte jag bara luffsa runt i mjukisbyxor och gosa med lille William..
men så kom Sandra :)



Välkommen till förälderskapet


.. sjuka barn är då ingen hit! Det är så synd om dom små liven när feber väl är på plats,
näsan rinner, ögonen svider och hostan inte vill ge sig.
Ge mig allt så inte han behöver må dålig,
tänker jag då. Men inte kan jag göra mer än att trösta, hålla om och ge kärlek.
Hela två nätter har William nu lagt i feber och inte kunnat sova -
vill säga inte jag heller mer än 3 timmar.. så vi är båda ganska trötta!
Efter att jag hade åkt till Vårdcentralen med honom
för att där få bekräftat att han snart kommer bli piggare,
åker jag till Mormor & morfar för att få lite mat och sömn!
Och så gott det gjorde :)

Lycka



Vi tränar varje varje dag, men killen är för lat för att rulla runt så jag lägger han på magen direkt :P
Dock vet jag att han kan! När jag ska amma han liggandes i sängen
är han snabb när han får se tutten, då lyfter han på dom små benen och rullar runt ;)


Eftermiddagsmys i solen -
inga ord beskriver hur mycket jag älskar Dig, William!



att tugga på vad som helst är väääldigt inne just nu!
Där fick lillen tag i socken :)

Trött, tröttare... Bebis!

Jag är så trött så jag knappt orkar sitta här och skriva. Var ska jag börja? Igår kväll/ natt har varit extrem jobbig!
William hade feber och lilla näsan var helt röd.. Han somnade inte förän runt tre inatt så båda har vi varit riktigt trötta idag! Hanna ringde igår och vi skulle träffas på Nordby i förmiddags, men efter denna natten och en halvpigg Bebis kändes det inte som att det var läge att bege sig längre ut än till brevlådan! Sagt, gjort.. Vi var ute i ca två timmar och promenerade runt i traktorspåren på gärdet i den fina solen :) William somnade till slut (hur kan man gille en barnvagnstur liknande en jordbävning??)

Tiffy älskar snön :)


Det är bra träning för mig att gå och outta vagnen genom snön ;) Jag är btw riktigt nöjd över att ha gått ner alla kilon plus 8 kilo till! :) Amningen & alla eftermidags promenader har gett resultat (och så klart mindre sött och fett!) Nu är jag riktigt riktigt taggat till att börja springa igen så fort jag har slutat amma! Ett eller annat träningspass skulle också sitta fint - ZUMBA :) Min absoluta favorit! Men som sagt, efter jag har slutat amma! :) Det kanske är läge att återuppta utbildningen till Zumbainstruktör som jag började på?! Är riktigt sugen iaf :)

Det blåste otroligt mycket idag och jag såg att ladugårdsdörren hade fläkts upp och slog in i väggen... tråkigt om den skulle gå sönder så jag gav mig på att ficka detta, visst ÄR jag duktig ;)


Efter en hel dag med gråt och gnäll har han nu äntligen somnat. Han fick även lite Alvedon förut så han kan sova ifred och slipper ha ont. Om det nu är tänderna som BVC trodde eller han bara är lite förkyld spelar ju ingen större roll. Är han inte pigg så är han inte och det sliter ut den lilla kroppen :( Strckarn!


William kikar på pappas & faster Hannas leksak :) Dax att byta kärra eller? hehe

Omstyling

~


Såhär glad var William ikväll, men nu sussar han gott :)


och här har jag satt in gipsfötterna i ramen,
ni lägger märke till att WILLIAM står baklänges??
så går det när man gör 1000 saker samtidigt :p
men nu är den verkligen personlig!


~

Har gjort om lite i bloggen.. vad tycker ni? Tips? Klagomål?
JAG TAR ALLT :)

Nu blir det EN UNGE I MINUTEN!
ÄLSKA

Massage No. 4

Idag har vi masserat bebisarna från topp till tå UNDERBART! :D
William var lite kinkig först eftersom han absolut inte ville ligga ner, men det gick allt till slut ändå :)

Efter det så var det dax för lilla mej att bli marinerad, dock inte i Oliv & Solrosolha nej, utan hos L! Jag hade verkligen sett fram emot detta eftersom jag haft så himla ont efter operationen och alltet med dom galna Gallstenen.. Meeen lille William tyckte INTED att jag skulle ligga där mer än en halv timme kanske det var, sen blev han riktig arg.. :( Hon hann med att mjuka upp några knyter iaf och det känns mycket lättare i ryggen vill jag lova! :D Vi fick avbryta massagestunden och fortsätter nu på fredag då jag förhoppningsvis får åka dit SJÄLV :p

Nåja, annars är jag ju själv under veckan igen och har INGENTING inplanerad (till skillnad från förra veckan..!) Vi får se vad vi hittar på ;) nog för idag! Slänger till sist in en "Dagens Outfit" bara för att jag älskar tights kombinerad med kjol, benvärmare och vinterkänger ;)



påminner om förra veckans ShoppingOutfit :p

Shopping & Kläder

Här har vi lite kläder jag köpte till Fisen förra v eckan :)






Den köpte jag i stl 80 så den skall passa till nästa år Lucia ;)




Snygga kläder han fick av snyggaste Gammelmorbror & hans sambo :)





Sött som jag själv har klickat hem :)



Kläder han fick av Petra & Ronny
som bara sådär har gått och förlovat sig.. GRATTIS!! :D






Babysim ♥



Nu var det dax!
Dagen jag har längtat efter ända sen jag fick små syskon :)

Det var otroligt mysigt och heeelt fantastiskt underbart att få bada med lilla William
och hans underbara pappa :)

Alla små söta bebisar i sina urgulliga små badbyxor.
Han bara älskade att plaska runt (
men ännu mer att suga på näven precis HELA TIDEN!)
hihi

Något jag trodde att jag skulle bekymra mig för var att hoppa in i min Bikini..
Jag har några bristningar som jag inte är så glad över
(
men som tydligen bara jag själv ser..)
och dom där hemsta ärren efter operationen för 2 veckor sedan..

Jag var så inne på att skaffa mig en baddräkt!

Men när jag tänkte efter 2 gånger så - SO WHAT??
Jag har precis fått en underbar liten bebis
och alla mammor här i världen har var samma problem och
tankar kring utseendet nu, eller??

dom dära 20 extrakilo som den ena har,
hängtuttar på den andra,
skrattgropar på den tredjes lår..

HALLÅ?? Vi ger ju faktiskt liv med bara denna kroppen,
så det är klart att den aldrig blir sig lik efter denna händelsen!!

Fy skam på dom som pekar med fingern på oss,
som faktiskt har åstakommit något så underbart och stort
som våra egna barn!!

Men hej,
mammorna som lägger sig på latsidan
och skyller övervikten på barnafödandet resten av livet
vill jag inte försvara!

jag ska absolut inte gömma mig, NEJ!

KladdkakeMuffins på Finnpå

såhär såg våran torsdag ut

~



~



~

och ikväll kommer Williams pappa hem igen :)

Omslagstävling!


Den 20 april startar den andra röstomgången och de 20 semifinalisterna ligger uppe för röstning fram till den 26 maj.  De fem semifinalister som fått flest röster får åka till Stockholm för fotografering till ett reportage i tidningen. Därefter koras en vinnare av Vi Föräldrar, som får synas på tidningens omslag i augusti.

Nu har jag tagiot steget och anmält William till tävlingen på
Vi Föräldrar
hemsidan.

Jag ber er alla ni som vet att han är så himla söt och ni som vill,
RÖSTA på honom genom att klicka
HÄR och rösta på Bilden hanses, SNÄLLA! :D

Hade verkligen varit så himla kul att få se min älskade lille fis
stråla över hela Sverig
e i Augusti
!

Puss

Återträff

Iiiidag har vi haft återträff med föräldergruppen och alla bebisar :D Tråkigt bara att knappt hälften kom..
Har dessutom kommit underfund med att jag verkligen är den ENDA TJEJEN jag känner som verkligen NJÖT av hela förlossning och barnafödandet :p
Jag vet att det låter knäppt men jag bara ÄLSKADE DET och har inte en enda sekund haft en tanke på att jag inte vill eller har för ont eller allt detta man önskar att det SKA VARA ÖVER NUUUU!! :p Nej, inte jag, jag skrattade, njöt, sjöng och tyckte nästan att allt gick lite för fort (både graviditet och förlossning!) Sen så ligger jag och blir mer och mer arg för varje dag att jag inte har tjatat mer på John eller Barnmorskan om att jag faktiskt ville att det skulle filmas, bara för att lixom :) Jag ville ha den upplevelsen på band eftersom människan glömmer så HIMLA LÄTT!! Och detta är något jag ABSOLUT ALDRIG VILL GLÖMMA!! :)
Ni som känner mig har nog tröttnat på att höra de ;) Men jag fick faktiskt beröm av hela Barnmorskegänget om att jag är ett så bra exempel på en lycklig förstföderska (eller föderska överhuvudtaget!) Najs ;) :)

På återseende :*



Är han cool eller ;)
Och redan stl 68.. tss :p

Shopping

Vi älskar att shoppa och det vi har fyndat är ju såklart BARNKLÄDER!! :D

En del, väldig liten del av det jag har inhandlat ser ni här..
Resten får vi kika på imorrn :)
Riktigt fina kläder har stjärnskottet fått asså :)


Lindex Shop Online - Body


Lindex Shop Online - Velourbyxa

Lindex Shop Online - Jeans


Lindex Shop Online - Velourbyxa

 

Själv unnade jag mig lite Make Up och det fick koste det de gjorde!

Jag med min känsliga hud kan ju tyvärr inte spara på den fronten och köpa billigt..

(Ja, eller låta bli..)

Det fick bli Fundation, Mascara & Puder från Clinique :)

 

home is where your heart is

Träningsblogg!

RSS 2.0