Lipton

Igår fick jag mitt Kampanj paket från Buzzador för Lipton som innehöll:

Buzzadorpaketet innehåller:
  • 2 pkt Earl grey pyramidte
  • 2 pkt Forest fruit black tea pyramidte
  • 2 pkt Green tea mandarin-orange pyramidte
  • 10 minifoldrar att dela ut till de buzzar med
  • 24 BuzzTrack-kort. Korten har en unik kod som mottagaren använder för att logga in på BuzzTracks hemsida där han/hon svarar på 7 korta frågor om Lipton. 


Earl Grey

Ett svart te som är en av de mest kända och populära tesorterna. Namnet kommer från Charles Grey (1764–1845) som var Storbritanniens premiärminister. Teet är traditionellt en blandning av Ceylon- och Kinateer parfymerade med bergamottolja som utvinns ur en slags citrusfrukt. Smakade annorlunda med väldig god. Gillar man Earl Grey Tea med lite smak så passar denna bra.

Green Tea Mandarin Orange

Ett kryddat grönt te utan bitter eftersmak. Den bjuder på naturens energi, hälsa och livskraft vilket gör det till ett utmärkt alternativ för dig som är intresserad av att pigga upp både kropp och sinne; grönt te har en avslappnande effekt, ger sinnesfrid och balans. Teet är Rainforest Alliance-certifierat.
Smakade väldigt friskt och god, mycket fräsch mandarin smak

Forest Fruit

Ett kryddat svart tee med fruktiga smaker och fruktbitar. Teerna i produktfamiljen Lipton Fruit får sin smak från solen och naturen. De ger vidare sin energi i form av fruktiga och bäriga tealternativ. Teet är Rainforest Alliance-certifierat.
Man känner den goda bärsmaken mycket tydlig, uppfriskande, med en sockerbit blir det nästan som en värm bärfruktdryck




Vill du också bli en Buzzador?
Kika här klicka dig vidare till BLI BUZZADOR högst upp till höger :)

Som buzzador får du utan kostnad testa nya produkter och tjänster. Hur länge det dröjer innan du kommer med i din första kampanj kan variera från någon vecka till månader beroende på hur väl du passar in i de kommande kampanjerna. När det finns möjlighet att komma med i en kampanj så får du besked om det via mail.


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

home is where your heart is

Träningsblogg!

RSS 2.0