Prästen på besök

Idag har då prästen varit på Kampetorp :) Vi fick planerat det sista inför Dopet, bestämde Psalmer och lite annat. Nu är det bara att skriva färdigt Inbjudningskorten :) Har köpt jätte fint, ljusblått glänsande papper och ska pyssla ihop dom själv :) Bild på de kommer senare. Vid 11 tog vi oss en fin promenad till Zelly och på vägen planerade vi lite vilt av vårat lilla stora projekt som om sisådär 5 år (om allt blir som vi fantiserad) skall bli verklighet :) Inget mer om det!! :p
Hemma hos henne fick vi smaka på hemmagjord blåbärskräm - mmmmh :) Lilla William sov så gott middag i sin fina vagn, han är så snäll så den lilla pojken. Men precis när vi klev innanför dörren hemma vaknade han och det var dax för mat! Det går verkligen att ställa klockan efter honom igen :) Gött!

Sen så har vi en brandvarnare någonstans som vi har tagit ner efter vi sa upp abonnemanget, och den ligger nu inått hörn och tjuter 1-2 ggr i timmen eftersom batteriet tar slut.. MEN JAG HITTAR DEN INTE!! :p Liiite irriterande då :)

Hoppas jag hittar den snart.
Ha en bra kväll alla :)


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

home is where your heart is

Träningsblogg!

RSS 2.0