Promenad & Ösregn

FREDAG MORGON        vaknade jag och bara ville ut i skogen och plocka svamp! Det är liksom det jag har saknat som mest – att kunna gå rätt ut i denfina skogen, ta ett djupt andetag och känner doften av mossa, svamp och skog. Vi fann massvis med kantareller som jag hade tänkt att torka, men kusin min lyckades att senare på dagen spraya massa getingmedel på dessa så dom vandrade in i soporna.. L Nåja.. efter en 3 timmars promenaden så blev det en snabbdusch och så bar det av till Charlottenberg. Jag kände verkligen inte för detta, men har man två stassingar på (oplanerad) besök så får man vara en underhållare och hitta på lite då och då, även om det sträver emot..

Vi köpte gips för att kunna göra ett stort avtryck av lilla magen! Mat inhandlades och så fick jag den finaste och underbaraste amningskudden som jag nånsin kunnat tänka mig - av min kära mor J Jag har tittat på den länge och ville beställa den på internet, men har tvekat lite eftersom den inte var billig precis. Men jag vet nyttan man har utav en sådan redan från graviditeten fram tills barnet är sisådär fem år J Mamma har haft en sådan kudde med mina två yngsta syskon så vi vet att den behövs .

 

På väg hem fick vi åka över Arvika då det var OVÄDER när  vi kom ut och det spöregnade så att gatorna stog under vatten och grusvägar blev bortspolade!! Hemma igen så var det inte mindre vatten för det.. HELA TRÄDGÅRDEN stog UNDER VATTEN och bäcken och dammen som annars är sisådär halvtorra vid den här årstiden, höll på att rinna över :p En syn för gudarna XXO

På kvällen kom då min underbaraste älskling ochhälsade på. Han tog ledigt från ladugård och snickeriet och det var helt underbart att han kom och va med oss <3!!

 



 

 

 




 



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

home is where your heart is

Träningsblogg!

RSS 2.0